maandag 22 december 2014

Cards & Scrap: Rudolph the red nosed reindeer

Hallo allemaal!

Het is hier een paar weekjes stil geweest. Altijd als het examens zijn, merk ik ;-)
Misschien moet ik de volgende keer gewoon zeggen dat er weer rapporten aankomen, dan weten jullie dat ik even van de aardbol verdwijn, haha!



Het kaartje van vandaag/vanavond, is er eentje dat ik speciaal gemaakt heb voor de challenge bij Cards & Scrap. De challenge daar luidde: Rudolph the red nosed reindeer. Ik vond dat dit stempeltje van Marianne Design er wel bij paste. Om er zeker van te zijn dat jullie er een Rudolph in zouden zien, heb ik er een plakparel op geplakt, dat vond ik wel leuk.  De tekststempel en mallen zijn ook van MD. het papier is van Prima Marketing: North Country. Het ligt hier al een paar jaar te vergelen, en nu heb ik er eindelijk eens een paar kaartjes mee gemaakt, de rest krijgen jullie ook nog deze week te zien.

Ik ben weer een beetje een sprintje aan het doen qua kerstkaarten: veel te laat begonnen (alweer). Volgend jaar toch maar eens overwegen om mee te doen aan een 
challengeblog met kerstkaarten? 


Zo, ik ga weer eens een blogrondje maken. Mocht ik jullie niet meer zien/horen: Fijne feestdagen!

Groetjes, 

Evy


11 opmerkingen:

  1. Hallo Evy,
    Die mini neus van Rudolph is wel schattig, leuk bedacht!
    Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Het papier Oh Deer is nog in de webwinkel van Bij Oma Dee verkrijgbaar. Mocht je besluiten om mee te doen aan de kerstkaarten challenge, zou het papier ook direct inzetbaar zijn ((-:
    Ook jou en allen die je lief zijn hele fijne feestdagen gewenst!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat lijkt me nu eens een prima idee! Straks nog snel bestellen. Kerstcadeautje voor mezelf ;-)

      Verwijderen
  2. Kei leuk gemaakt. Heel creatief hoe je de rode neus hebt gemaakt.
    Fijne feestdagen.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi hi dat heb je leuk bedacht Evy, het rendiertje met de rode neus. Leuk papiertje, jij ook fijne feestdagen, alle goeds voor 2015, op allerlei gebied. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk gedaan Evy! En helemaal die rode neus :-)
    Leuk dat je langskwam op mijn blog! Om antwoord te geven op je vraag, je krijgt de verschillende kleuren in je stempelafdruk, door de stempel letterlijk in te kleuren met markers (geen copics o.i.d.) of stempelstiften. Je kunt verschillende onderdelen in je stempel dan ieder een eigen kleur geven en zodra je alles hebt ingekleurd, druk je hem af. Je hoeft niet heel snel te kleuren, want de inkt droogt niet op (als je de juiste markers gebruikt: Stampin' Up! markers of bijv. Tim Holtz).
    Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is! Ik zal kijken of ik een keer een foto-tutorial kan maken!!
    Fijne dagen! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de uitleg! En ik die dacht dat markers enkel dienen om in te kleuren... Misschien toch maar eens een paar kleurtjes overwegen ;-) (Die tutorial zie ik toch ook wel zitten hoor)

      Verwijderen
  5. Wat een grappig detail dat kleine rode neusje! Ben blij dat mijn kerstkaarten nu echt allemaal de deur uit zijn. Fijne feestdagen en geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke kaart heb je gemaakt en gezellig dat je meedoet met Cards en Scrap.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  7. First things first, maar altijd fijn als je weer kunt freubelen en bloggen na zo een drukke periode. :) Ik dacht alleen dat die rode-neuzen-challenge al voorbij was? Of ben ik dan weer in de war (bij mij is 't druk in mijn hoofd ;-) ). Het is een leuke kaart, mooie kleuren en het rode neusje is natuurlijk een super geinig detail! Bedankt voor je reacties op mijn blog. Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die challenge liep tot maandagavond 23u55, je kan dus zeggen dat ik met mijn 18u nog redelijk vroeg was ;-) (en dat druk in het hoofd komt me bekend voor)

      Verwijderen
  8. Hoi Evy, ik wilde graag twee beterschaps-stempelsets van Lawn Fawn.

    De ene vond ik bij 'Bij Oma Dee':
    http://www.bijomadee.nl/search/?search=get+well+soon

    De andere via Scrobby (ken je die pagina al? levensgevaarlijk!), zij bezorgen ook in Belgie. Wel met 10 euro verzendkosten, dus als je daar besteld, even flinke kosten maken om het een beetje waard te maken. ;-)
    http://www.scrobby.nl/search-landing-page?q=on%20the%20mend

    Ze zijn zo leuk hé! Hopelijk doet je laptop het weer gauw.

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen