maandag 8 juni 2015

Knutsels en kadootjes#25: Monochroom

Hallo allemaal!

Na een drukke week vol inspectie en met als kers op de taart nog een schoolfeest op zondag, kan ik vandaag weer eens een kaartje plaatsen. Ik wil daarmee graag meedoen aan de challenge bij Knutsels en Kadootjes. Daar was de opdracht monochroom (dus 1 kleur gebruiken op je kaart. Op mijn kaart heb ik enkel paars gebruikt, wel in 2 tinten. Voor de rest is er ook veel wit te zien, maar dat was bij sommige voorbeelden ook, dus ik vond dit ook wel kunnen ;-)


Ik werd voor deze kaart geïnspireerd door een kaartje dat ik op Pinterest had gezien, namelijk deze. 


Voor mijn kaartje heb ik een wit stukje papier genomen, daar een cirkel op geplakt met een rolletje washitape, zodat het tijdelijk bleef plakken, en dan ben ik er met stempels over gegaan. De stempels komen uit een setje van de Action. daar lagen laatst velletjes voor minder dan €1. Ik dacht: 'koopje!' en nam er meteen enkele mee. Maar zoals dat wel vaker gaat met impulsaankopen, lagen ze maar wat te liggen.... Tot vandaag! Nadien heb ik de geponste cirkel weer verwijderd en er een tekststempel (Kaisercraft) in gestempeld. Hier en daar wat gecamoufleerd met een pareltje, en ook enkele stempels dienden om wat vlekjes weg te werken (vandaar de eenzame vlinder vanboven) ;-) 

Fijne dag vandaag!

Groetjes, Evy

8 opmerkingen:

  1. Mooi met al die vlinders!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om dit met vlinders te doen, mooie kleur paars heb je gebruikt. Enne, knoei jij echt zo vaak? Ik zie zo vaak parels haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb vooral problemen met strawberry slush van SU. Die hangt al overal als ik het doosje open doe ;-) maar af en toe duw ik wat te enthousiast en heb ik het randje mee en soms zie ik gewoon vlekjes waarvan ik niet weet hoe ze daar zijn gekomen... Op deze kaart zit niet onder iedere parel een vlekje, gelukkig, heb er wat extra toegevoegd omdat ik ze wel leuk vond. Ik waarschuw je nu al: op mijn volgende post zitten ook parels ;-)

      Verwijderen
  3. Een mooie kaart is het geworden Evy, wat een idee van Pinterest toch al niet kan doen. En wat simpele stempeltjes en je hebt zo een geweldig kaartje. Leuk dat je mee doet bij K&K. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik houd van veel wit en op deze kaart is het prachtig! Mooi gestempeld die vlinders!
    Inspectie... wij krijgen het in september voor de kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Marjan, wij hebben de uitslag binnen en hebben een 1! Ik weet niet hoe het systeem in Nederland is, maar bij ons is een 1 fantastisch (lees ze laten ons nu 5 jaar met rust ;-)) veel succes alvast in september! Ik ben nog aan het bekomen van de inspanningen. Vandaag enkele keren boven mijn burea bijna in slaap gevallen, al kan dat ook voor een deel aan de warme klas gelegen hebben ;-)

      Verwijderen
  5. Mooi! Leuk al die vlinders over elkaar heen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig gedaan! Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen