donderdag 20 februari 2014

Happy Birthday!

Hallo!

Vandaag zomaar een verjaardagskaartje om de voorraad weer aan te vullen.
Ik heb daarvoor 2 stansjes van Joy! Crafts gebruikt: het veertje en de tekst.
Nu zie ik die tekst wel vaker opduiken op andere blogs, maar meestal als rand of op een 'vintage' manier.
En laat dat nu net niét mijn stijl zijn ;-) Ik zocht een andere manier om de stans te gebruiken: gewoon als middelpunt! Hij past nét op een rechthoekige kaart, ideaal!Voor de rest heb ik het kaartje redelijk eenvoudig gehouden, papier van Papermania, wat bakers twine, plaparels, poststempeltjes van MD, een knoopje (hoe kan ik nu een kaart maken zonder knoopje?) en een paar pailletten of sequins zoals ze tegenwoordig genoemd worden. Ik heb ook wat glittes op de veertjes gedaan, maar daar heb ik eigenlijk spijt van.... Te laat! Waar ik ook spijt van heb is dat ik het bonte papiertje bovenaan heb gedaan, onderaan was misschien iets rustiger geweest?

Ach ja, je kan niet over iedere kaart tevreden zijn..... En het valt nog wel mee. Ik vrees trouwens dat ik de tekst zo leuk vind dat hij nog wel wat zal opduiken ;-)Ik ga mijn knutselmateriaal verder opruimen, moet ook gebeuren en dan ben ik er weer voor een tijdje van af (lees een maand of zo)

Groetjes, Evy

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt Evy. Het klopt wel wat je zegt de glitters op de veren hadden misschien niet gehoeven, als je het papier had om gedraaid rood boven, was de tekst meer opgevallen en ook de mooie poststempel was beter tot zijn recht gekomen, maar dat is omdat wij er op zitten te letten, zo is met de kaart helemaal niets mis mee. En de ontvanger zal er zeker heel blij mee zijn dat weet ik zeker. Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De opzet van de kaart is helemaal prima hoor! Leuk zo met de letters in het midden. Als je de achtergrondpapiertjes had omgewisseld, hadden de letters wel beter uit gekomen denk ik ja. Nu vallen ze wat in het niet en dat is jammer van de leuke letters. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind het eigenlijk wel leuk, dat bonte papiertje achter de letters! niets mis met dit kaartje hoor!

    BeantwoordenVerwijderen