dinsdag 23 september 2014

25 jaar Mefil


Hallo!

Ik had het liefste een kaartje willen laten zien voor de Liftchallenge maar het is er (nog) niet van gekomen om iets te knutselen deze werkweek.
Maandag begon voor mij ook eindelijk mijn eerste schooldag dit schooljaar. Maar na 2 dagen ben ik toch wel wat moe. Op tijd mijn bedje in vandaag ;-)

Het kaartje dat jullie zien, is er eentje dat ik voor mijn vader heb moeten knutselen. Hij werkt op de "Mefil", een spinnerij, waar ze van wol, garen maken. (Helaas niet om mee te haken of breien ;-)) en af en toe zijn er daar werknemers die 25 jaar in het bedrijf werken. Daar hoort een cadeautje bij en een kaartje, en voor dat laatste mag ik zorgen. Het mooie papier is van Papermania. Ik heb voor wit en blauw gekozen omdat dit de kleuren van het bedrijf zijn. De letters komen van het geweldige stempelalfabet van MD. Ik heb een paar cirkels gesneden in verschillende formaten. De 25 heb ik gemaakt met een stans van Joy. dan nog enkele pareltjes en knoopjes toegevoegd. Een randje met witte pen en enkele pareltjes mochten natuurlijk ook niet ontbreken! Naar het schijnt werd het kaartje goedgekeurd ;-)

Ik ga nog een aflevering Grey's Anatomy kijken, zalig ontspannen!

Groetjes, Evy

4 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie persoonlijke kaart is het geworden Evy, super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk kaartje voor de collega van je vader! Super dat je de kleuren van het bedrijf aan hebt gehouden en zelfs de naam erbij hebt gezet :)

  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen