zaterdag 11 oktober 2014

Verjaardag zus


Goeiemorgen!

Dit kaartje is al een iets ouder kaartje. Ik heb het eerder dit jaar gemaakt voor de verjaardag van mijn zus. Zij is enkele maanden geleden 25 geworden (ik afgelopen maandag 31, maar daar zwijg ik liever over ;-)) 



Jullie weten dat ze niet dol is op mijn kaartjes, maar deze heeft toch een hele tijd op de kast mogen staan, haha!
Je ziet een stempel en de getallen van MD, de Hoera-stans is dan weer van Joy. Het papier is van MME. verder nog wat bakers twine, sequins, knoopje en plakparels.


Ik hoop dat jullie er een leuk weekend van maken! Ik ga alvast mijn gloednieuwe Ikea-trolly vullen. Cadeautje van mijn ouders en ik ben er superblij mee! Zo kan ik mijn 'prullen' gewoon de kamer uit rollen en ligt mijn eetkamertafel hopelijk niet meer zo vol... We'll see ;-)

Groetjes, Evy

8 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. En de trolley als cadeau, fantastisch! Ik heb hem ook en het is ideaal. Ik heb er de spulletjes in staan die ik het meeste gebruik (gereedschap, inkt, labels, touw, vochtige doekjes e.d.). Veel plezier ermee, ik vond het inruimen op zich al een feest op zich. En he, je zus is geen fan van je kaarten? Nou, mooi compliment dan dat ze deze wel liet staan. Ik vind hem lekker vrolijk! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat jammer dat je zus geen fan van je is ! mijn schoonzussen krijgen af en toe een setje kaartjes om zelf ook op te sturen, die houden ze dan zelf bij, want ze vinden ze te mooi om op te sturen...hahahahaha
    ach, wie weet komt dat nog wel !
    ik vind het in ieder geval een hele leuke, kleurrijke kaart
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien moet ik haar ook eens een setje cadeau doen? Goed idee :-)

      Verwijderen
  3. Gefeliciteerd Evy! Prachtige leeftijd hoor, nog zo jong!
    Je kaartje is weer erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte met je zus en fijn dat deze dan toch goedkeuring kreeg, best jammer als je familie ze niet zo waardeert, maar ja.
    Veel plezier van je trolley, ik heb de turquoise, een erg handig ding!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, maar de rest van de familie is gelukkig vaste klant, haha!

      Verwijderen
  5. Wat een super toffe blog met leuke kaartjes!!

    BeantwoordenVerwijderen