donderdag 15 januari 2015

52 weeks to Christmas

Hallo allemaal!

Vandaag laat ik jullie een kerstkaartje zien. Ik had eerder al eens gezegd dat ik met het oog op Kerst beter mee kon doen aan het 52 weeks to Christmas challengeblog, maar nadat mijn pc het even had begeven was het er nog niet van gekomen. Ik denk ook dat ik met 50 kaartjes al ruim ga toekomen, op die 2 komt het niet aan ;-)

            

Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier van Craft Emotions. Ik had het al eens ergens gezien en heb het laatst in de solden kunnen kopen;-) Altijd fijn! De stempels horen bij het papier. Enkel de tekststempel is van een oudere serie van Joy Crafts, ook een koopje:-) het belletje met de blaadjes is van MD. Verder heb ik nog enkele sequins gebruikt en een knoopje met wat touw. Ik vond het eigenlijk wel fijn om weer een kerstkaartje te maken, dat zal waarschijnlijk ook door het weer komen? Ik neem aan dat ik het in de zomer heel wat minder ga vinden;-)


Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Fijne dag voor jullie! 

Groetjes, Evy

3 opmerkingen:

 1. Leuk Kerstkaartje in deze kleurtjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk en mooi papier! Extra fijn als je het voor een zachter prijsje hebt kunnen kopen. En gewoon lekker meedoen met de kerstchallenge wanneer het je lukt, als je elke week gaat stressen om mee te doen schiet het alsnog zijn doel voorbij. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt kerstkaartenweer ;)! Gaaf papier, je hebt er wat moois van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen