zondag 29 maart 2015

Jarig 80


Hallo allemaal!

Het kaartje van vandaag heb ik een tijdje geleden al gemaakt. Ik vind kaartjes voor "iets oudere mensen" altijd erg moeilijk. Mag het wel fleurig zijn? Is het niet te fel of te druk? Daarom speelde ik op veilig en koos ik een retro-bloemenprintje. ;-)


Ik dacht dat het papier van MME was? De bloem is een stansje van MD, getallen van MFT. Het houten vlindertje komt van de Action en het knoopje uit mijn grootmoeders knoopjesdoos. 

Ik ga vandaag nog ff doorbijten en mijn rapporten afmaken. Pff...

Fijne dag (voor jullie) 

Evy5 opmerkingen:

 1. Ik kom dan ook vaak uit op bloemetjes papier, je wilt het niet te oubollig maken maar ook weer niet te fleurig. Alhoewel omaatjes dat ook best prima vinden. Jouw kaart is mooi in balans, mooi papiertje. Succes met de rapporten. Als beloning als het af is nog ff een bokeh kaartje maken? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je hint begrepen! ;-)
  Wel raar: deze post heb ik via mijn app gemaakt en hij staat niet op mijn blog? Raar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kaart erg leuk geworden. Voor oudere dames heb ik ook altijd de neiging om bloemen te gebruiken omdat je, volgens mij, daarmee altijd goed zit. Nog even doorbijten en je hebt vakantie! Ik kijk alvast uit naar mijn verlengd paasweekendje volgende week. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart en kan prima voor iemand van 80. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart hoor! Ik vind het helemaal passend voor een ouder iemand. Bloemetjes doen het volgens mij al gauw goed en zeker in wat rustigere kleuren, perfect als je het mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen