maandag 19 januari 2015

Net als Miranda # 1
Goedemorgen allemaal!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind de kaartjes van Miranda altijd zo leuk om te zien. Vooral van haar washi-serie kan ik niet genoeg krijgen. Ik koop ook altijd massa's tapejes, maar ze gebruiken? Iets minder moet ik eerlijk bekennen ;-)

Daarom dacht ik: Maak ook eens een kaartje à la Miranda...Ik heb allerlei roze tapejes bij elkaar gezocht en geplakt, maar in een hoek heb ik het een stukje wit gelaten. Het werd anders nogal druk vond ik persoonlijk.... Voor de rest weer  een witte tag, enkele sequins, stickers van Hema en het houten figuurtje weer van de Wibra. Ik heb ook geprobeerd om een mooi streepjesrandje te maken ;-)

Binnenkort weer eens zo'n kaartje in de stijl van iemand anders, want dit was leuk omt edoen en zeker voor herhaling vatbaar!

groetjes, Evy

PS: Miranda was afgelopen zaterdag jarig! Dus bij deze: van harte gefeliciteerd!

6 opmerkingen:

 1. Schattig babykaartje Evy! Ik moet bekennen dat ik mijn washi ook voornamelijk gebruik om dingen vast te plakken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fris kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gelukt joh! Een echte meidenkaart, en dat wit geeft inderdaad rust in het geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de felicitaties en je enthousiaste bericht! Gelukkig kan je niet zien dat ik bloos. ;-) Leuk dat mijn kaarten inspireren en ja... tapejes horen écht niet alleen voor de sier in een knutselkamer thuis! Goed en leuk dat je ze tevoorschijn hebt gehaald. Lekker blijven plakken hoor, het is zo een leuk spul. Je kaartje heb je lekker je eigen draai gegeven, ik vind hem heel leuk en vrolijk. Mooie tapejes ook (krijg ik hebberige buien van ;-) ). Aanstaande maandag start de washi week op mijn blog, hopelijk inspireert dat ook weer... laat de rolletjes dus nog maar even op tafel liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cool card, Evy! Love the colours and how you used the papers!

  BeantwoordenVerwijderen