maandag 23 februari 2015

Een geitje voor je verjaardag ;-)

Goeiemorgen!

Afgelopen week werd mijn oom/ nonkel 70 jaar. Wat koop je voor mannen van die leeftijd? Moeilijke vraag! Mijn moeder en ik zijn dan uiteindelijk gegaan voor een mandje met bier. Altijd goed! Ik vond wel dat daar een persoonlijk kaartje bij hoorde.

Toen mijn oom en tante nog in hun huis woonde (als je ouder wordt ga je meestal iets kleiner wonen, zij kozen voor een appartementje bij mijn ouders om de hoek) stonden er altijd enkele  Citroën "geitjes" in hun grote tuin. Mijn oom knapte die namelijk graag op als hobby. Dus de keuze van stempel was snel gemaakt! Ik had nog een velletje met drie oudere auto-stempels, en eentje daarvan was dit geitje. Mijn oom kon zijn ogen niet geloven bij het zien van mijn kaartje: "Waar heb je dat uitgehaald? Ik heb er net zo eentje gehad vroeger!" Toch heerlijk als mensen je kaartjes zo waarderen :-DHet papier (cardstock en design) is van SU, net als de tekststempel en de inkt. Het knoopje komt uit mijn gigantische voorraad. Ik heb ze onlangs per kleur gesorteerd, zo hoef ik het doosje maar te nemen en kan ik sneller kiezen....

Fijne dag! Ik heb vandaag mijn eerste werkdag na een weekje vakantie. Dat zal me wel "Spaans voorkomen" zoals men hier zegt ;-)

Evy

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenge bij:

8 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je precies de goede auto hebt! Geweldig dat je hem nu extra blij kon maken met deze persoonlijke kaart. Succes met werken weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, deze stempels heb ik ook! Bedankt voor het idee! Kaart is erg leuk, en als je er dan zo'n reactie op krijgt... fantastisch toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd goed, een kaart met een persoonlijke "touch". Mooi gemaakt!
  Werkze maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is gaaf! Leuk om zo'n persoonlijk kaartje te maken, altijd succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal leuk deze kaart met daarop een opknapautootje ;) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kaart, en wat is het dan leuk om zo'n toffe ractie te krijgen! Daar doe je het voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kaartje!!!
  Leuk dat je meedoet met onze challenge.
  Dank voor je inzending.

  Creatieve groetjes, Gaby DT DCZ

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een súper mannenkaartje!! En wat leuk met een stempel die herrinneringen van vroeger ophaald, dat is extra leuk!

  BeantwoordenVerwijderen