zondag 21 juni 2015

Cards & Scrap #238: Inchies

Hallo allemaal!

Ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben? Hier is het iets minder leuk: nog enkele toetsen verbeteren en punten ingeven voor rapporten :-( Maar ik heb wel het leuke vooruitzicht dat ik over een goede week vakantie heb :-D Ik kijk nu al uit naar die 2 heerlijke maanden (ok, iets minder naar het trekken van mijn wijsheidstanden, maar toch!)

Vandaag een kaartje dat ik heb gemaakt op vraag van mijn zus (ik voel mij hofleverancier, haha) voor een goede vriendin die samen met haar vriend gaat verhuizen naar hun gerenoveerde huisje.  
Ik vind het huis vrij landelijk qua stijl, dus ben ik ook voor een landelijke kaart gegaan....Ik heb voor de kaart gebruik gemaakt van het papierblokje uit de Wibra (ik hoop dat ze dat snel terug in de winkel leggen, want het begint op te geraken ;-)) Daarop inchies waar ik het woord Home op heb gestempeld met Stempels van MD en Versamark en geëmbosst met clear powder. Het huisje en de letters zijn van hout, maar het merk?? Nog een lintje met een sleuteltje en een tekstje van Stampin Up.Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge bij Cards&Scrap waar je inchies moet gebruiken. Er zitten er 6 op deze kaart ;-)

Nog een fijne zondag verder!

Groetjes, Evy

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje Evy! Ik heb ook voor de inchie-challenge hetzelfde houten huisje gebruikt :) blijkbaar een goede combi! Over je slakjes: als je de stans echt wil verkopen, dan ben ik zeker geïnteresseerd :)

  Groetjes

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart! Inderdaad een landelijke sfeer. De houten vormpjes zijn denk van Kars (ik heb ze ook van dat merk). Succes met de afrondingen... op naar je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk, jouw landelijke kaart! Stoer en tof! En je hebt bijna vakantie...wij pas 17 juli...tot blogs, groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een tof kaartje! Helemaal leuk die houtkleurige embelies bij het grijze cardstock!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk met dat hout, idd echt landelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig leuke verhuiskaart heb je gemaakt Evy.
  Harstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg gaaf vind ik je verhuiskaart! wat een leuke inchies en leuke stoere uitstraling. Hier nog drie weken voor de vakantie aanbreekt. Zie er ook naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen