maandag 20 juli 2015

TGIFC #12 : Brand new

Hallo allemaal!

Een tijdje geleden heb ik mijzelf een brayer cadeau gedaan. Ik dacht dat dat een eenvoudige tool zou zijn om eens even spectaculaire achtergronden uit mijn mouw te schudden... dus niet! 
Er zitten heel veel ideetjes in mijn hoofd, maar die op papier zetten blijkt niet zo eenvoudig. Ik heb al veel op pinterest gevonden, maar dat zijn eerder "klassieke technieken". En laat ik nu net niet zo'n klassiek type zijn ;-) 

Dus heb ik maar wat geëxperimenteerd. Ik wou graag een achtergrond met kleuren die in elkaar overlopen. Easy peasy voor een beginner.... Na zo'n 30 rol-beurten met mijn brayer is de achtergrond op dit kaartje het resultaat. Vraag me niet welke kleuren er precies in zitten. Ik weet dat ik ben begonnen met Watermelon Wonder en Crisp Cantaloupe, maar er is ook nog wat Tangelo Twist tussen gekropen ;-)  Maar nu terug naar de titel: Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de huidige challenge bij TGIF Challenges #12: Brand new. Ik heb mijn nieuwe brayer gebruikt, al denk ik niet dat dat voldoende is... Dus heb ik de nieuwe kleuren Watermelon Wonder en Delightfull Dijon gebruikt, in combinatie met de nieuwe stempelset Endless Birthday Wishes. Dat zijn al wat meer nieuwe spullen ;-)Ik vind het zelf best wel een leuk kaartje voor een eerste keer met een brayer.
Hebben jullie nog tips om er een leuke techniek mee uit te proberen?

Fijne dag! 

Evy4 opmerkingen:

 1. Hoi Evy, ik ken het apparaatje niet maar aan je verhaaltje te lezen is het niet gemakkelijk, toch heb je er een leuk kaartje mee weten te maken, deze stempelset is een van mijn favorieten uit de nieuwe catalogus, lekker nonchalant niet te strak, ik hou er wel van. Je hebt prima voldaan aan de opdracht van TGIF hoor, volgens mij gaat dat helemaal goed komen. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous card Evy, love the fab design.

  Donna x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje is in ieder geval prachtig geworden!! Ik gebruik mijn brayer alleen voor grote achtergrond stempels, om het papier goed aan te drukken zeg maar (de stempel ligt dan op zijn 'rug'). Maar je schijnt ook hele leuke dingen te kunnen doen met de brayer in combinatie met de gelly-plate. Maar ja, dan moet je die ook weer hebben hè....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owkeej... Nu snap ik het.
  Toen ik naar beneden scrolde zag ik het kleurverloop op je kaartje. Heel subtiel, en errug mooi. Je totale kaartje is gewoon helemaal leuk geworden hoor.
  Geef de moed nog niet op. Oefening baart kunst.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen