maandag 17 augustus 2015

Cards and Scrap #242: zwart - wit - geel

Hallo allemaal,

ik ben hier een paar weken niet geweest en ik vrees dat het prachtige weer er voor iets tussen zat ;-) Met zo'n heet weer vind ik het echt niet leuk om binnen te zitten knutselen. 
Maar vandaag ben ik terug met een nieuw kaartje:


Een kaartje dat ik eigenlijk al had gemaakt voordat de challenge op het Cards and Scrap Challengeblog voorbij kwam. En dan nog wachten tot de allerlaatste dag om te posten...
Ik heb hem gemaakt op vraag van de echtgenote van een van mijn collega's. En hij is gemaakt voor hun zoon die 30 wordt. Ik weet dat hij graag eens een pintje drinkt, dus die moesten er natuurlijk op!
Het stansje is van yvonne, de cijfers en cirkels van MFT, het stempeltje op de achtergrond van MD, de letters om de naam mee te maken van de Hema en al de gebruikte inkt en papiertjes zijn van SU.
Ik heb het kaartje vrij simpel gehouden, voor mannen hoeft het niet zo'n ingewikkelde kaart te zijn ;-)
Hier in België zijn de scholen nog niet begonnen, maar stilaan beginnen we met opruimen van de klas, bestellingen uitpakken, ... Nu ben ik afgelopen weekend al naar mijn klasje geweest omdat het zo'n slecht weer was (met hoge temperaturen is het er niet uit te houden), maar het blijft vandaag nog steeds regenachtig, dus ga ik mijn bureau op zolder maar weer wat opruimen. Ooit gaat die piekfijn in orde zijn  (ooit ;-))

fijne maandag!

Evy

9 opmerkingen:

 1. Leuk met al die bierglaasjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke mannen kaart, eenvoud is helemaal goed inderdaad. Heel gaaf hoe je de achtergrond hebt gestempeld! Ik ben gisteren de hele dag bezig geweest met het opruimen van mijn knutselruimte, wat een horror. Maar het is af en dat is genieten. Eens zien hoe lang het netjes blijft... Succes met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke kaart Evy!
  Hele gave kleuren en fantastisch met al die bierglazen onderin.
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je er weer bent Evy! Dat moet haast wel een gezellig feestje worden met dat bier. Gaaf gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart is het geworden Evy , leuk dIe bierglazen, en dan zijn naam erop. Succes met opruimen, gelukkig heb ik met de regen gewerkt dus ik heb er niet zo'n last van gehad. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij mij hetzelfde, als het mooi weer is, ben ik veel buiten en geniet ik daarvan. Er komen vast nog genoeg dagen om binnen te zitten en te knutselen. Je kaartje is gaaf, ziet er super uit. Suc6 met het opruimen en het starten op school..je hebt toch nog even vrij he?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige mannenkaart. Gaaf met die rand van pintjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey, ja, ik had je al gemist.
  Je laat ons vandaag wel weer een onwijs leuk kaartje zien.
  We hebben wel geboft met het super weertje van de afgelopen weken, al zijn de laatste paar dagen wel een beetje triest.
  Heel veel suc-6 nog met het in orde maken van je klasje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om weer wat van je te zien! Toffe kleurencombi hè?! Geinig met al die biertjes. Ik vind het een geslaagde kaart!

  BeantwoordenVerwijderen