vrijdag 2 oktober 2015

Lift Challenge #92: driehoekjes

Hallo allmaal,

De rust is terug wedergekeerd in mijn klasje en ik kan weer terug een beetje knutselen (als in 1 a 2 kaartjes op een hele week, maar dat is beter dan niks ;-))

Ik zag laatst de nieuwe opdracht bij de Lift Challenge en dacht: dat wil ik graag doen!
Echt iets voor mij, want ik heb een driehoekjes -pons én een bord op pinterest! Daar had ik ook al een kaartje gevonden dat ik echt graag eens wou liften : deze kaart!

Alleen vond ik die grote driehoeken wel érg makkelijk! Dat zou ik wel eens even doen met mijn kleine driehoekjespons! Dat heb ik ook gedaan, voor de tv, en het duurde lang...Heel lang... Maar dan heb je ook wat ;-)
Ik heb gekozen voor papier van SU: Soft Sky, Mint Macaron en Wisteria Wonder. Het boompje op de voorkant is van de set Festival of trees, eveneens van SU. De tekststempel  en de sneeuwsterren zijn dan weer van Marianne Design. Ik vond het sentiment zo leuk, kon niet wachten om hem eens te gebruiken. En ook al is het een grotere stempel, toch stempelde hij prima over de driehoekjes.Nog en paar parels en pailletjes en ik was helemaal klaar ;-)


Ik vond het zelf een heel leuk kaartje en het was een kaartje dat me meteen vanaf het eerste moment echt beviel. Net als de stempels natuurlijk ;-)

Wij gaan morgen met de fiets naar het bos.... Ik kijk er echt al naar uit, net zoals de kinderen. Ik hoop alleen dat we niet te veel tegenliggers hebben of bejaarden.... 

groetjes, Evy

7 opmerkingen:

 1. En het resultaat mag er zijn...:-), leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jhee wat een klus! Maar het resultaat is het waard, prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je daar lang over deed snap ik! Maar wat mooi strak gedaan, Evy! Een prachtige kerstkaart, echt mooi! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf resultaat met deze achtergrond. Héél leuk gedaan ook met de rest er op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een werk idd!! Mooi uitgevoerd zeg. Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk zeg, maar het resultaat is geweldig! prachtige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen