donderdag 7 januari 2016

52 weeks to Christmas #1

Hallo!

Het is nog maar 2 weken geleden dat het Kerstmis was, en ik ben alweer kerstkaartjes aan het maken ;-)
Vorig jaar ben ik ook vol enthousiasme gestart met deze challenge, maar hield ik het helaas niet zo goed vol. Ik hoop dat het dit jaar beter gaat dan 6 weken, haha.


Het kaartje van deze week heb ik gemaakt met een embossingfolder van SU. 
Ik heb hem ingesmeerd met inkt en mijn brayer. dan heb ik er een vellum en blauw vlagje op geplakt. daarachter zit nog een zilveren glittercirkeltje. Het tekstje is van Marianne Design. Ik weet dat het niet helemaal Kerst is, maar dit is er eentje om te antwoorden op een late kaart na Kerst ;-)


Ik vond dit wel een leuke techniek, ga ik zeker nog eens doen!

Fijne dag verder!

Evy

5 opmerkingen:

 1. Prachtige kerstkaart! Ik moet nog even bekomen van de vorige kerst...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Evy dat je weer een kerstkaart op donderdag plaatst. En wat goed dat je de draad weer op pakt in het nieuwe jaar, Ik heb deze embossing folder vandaag ook gebruikt op mijn kerstkaart, hij is zo gaaf en veelzijdig. Je hebt een hele leuk techniek toegepast. Het eerste kaartje is al weer klaar. Op naar het volgende kerstkaartje. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh dit is mooi!! Knap hoor dat je alweer begint. Ik heb voorlopig nog geen zin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi winters kaartje, prachtig! Ik ben zelf even klaar met de kerstkaartjes maar hier kan ik toch wel van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi winterkaartje, helemaal top! Goed voornemen om het hele jaar door kerstkaartjes te maken, gezellig dat je erbij bent bij 52WTC!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen