maandag 11 januari 2016

Happy is the right way!

Hallo allemaal!

Vandaag een kaartje met een beetje een uitdaging voor mezelf: dit papierblokje van MME lag al erg lang in mijn papier-doos. En ik vond dat hete toch stilaan eens tijd werd dat ik er iets mee deed voor het geel en vaal zou worden...


Nu is roze niet bepaald mijn kleurtje. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ik het blokje kocht: Ooh, een fris kleurtje en een echte uitdaging!
Ik heb het dan maar heel simpel gehouden en de papiertjes voor zich laten spreken. Ik vond de bloemetjes en de houtstructuur zo mooi. Ik heb het gecombineerd met zwart touw en enkele blauwe sequins. De prachtige stempel komt uit een setje van enkele euro's van de Wibra. En ik heb de stempeltjes al heel veel gebruikt, dus het is een top-aankoop ;-) (de zwarte sterren heb ik daar trouwens ook mee gemaakt)


Hebben jullie dat ook, dat je iets koopt en dat het blijft liggen? Wat is het meestal en wat doen jullie er dan mee? Of ben ik de enige die nog nooit gebruikte blokjes papier heeft liggen?

groetjes, Evy

8 opmerkingen:

 1. Heel mooie kaart . Echt vrolijk !
  Ik heb ook wel aardig wat papier en er zijn erbij die ik ook nog niet gebruikte , maar komt wel .
  Af en toe laat ik mijn kinderen er ook eens tussen kiezen dat zorgt voor inspiratie .
  Met deze toffe kaart kan je meedoen met de challenge bij de Egel .
  ' gebruik een wens of spreuk '
  Doen ! Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Evy,
  ik ben een beetje aan het rondhuppelen in blogland en ben zo op je blog terecht gekomen. Je maakt erg leuke kaartjes dus je hebt er een volger bij !
  Ik heb het ook hoor, nieuwe spulletjes kopen en dan blijft het liggen. Ik heb heel veel papier waar ik nooit aan durfde beginnen omdat ik het zo mooi vind, maar mijn goede voornemen is om dit jaar geen papier te kopen en eerst eens flink te gebruiken wat ik heb !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze papiertjes combineren leuk, mooie tekststempel ook. Ik koop nooit blokjes die een uitdaging zijn, die blijven dan liggen en ik heb al zoveel leuk papier dat nog laaaaang niet op is. En tjsa, er is zoveel leuks dat ik heb dat ik nooit allemaal tegelijk kan gebruiken waardoor nieuwe spullen soms even moeten wachten totdat ik ze gebruik (zonde) en oude spullen blijven loggen omdat ik leukere alternatieven heb (ook zonde). Binnenkort maar eens puinruimen en het een en ander verkopen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap wat je bedoelt :) Ik vind je kaartje mooi maar als ik heel eerlijk ben vind ik deze tint rose niet "jouw ding". Jij kan met andere kleuren veel beter uit de voeten; maar dat is mijn mening ( niet boos worden...)
  Ik heb ook wel aardig wat blokjes waar ik niets mee doe. Ik ben al zover dat ik de papiertjes die ik so wie so niet gebruik eruit heb gehaald. Weg ermee; dat is stap 1 :) Daarbij heb ik de afgelopen maanden niet veel blokjes gekocht. Wel van de Idee&Post van Miranda natuurlijk. Ik weet nu waar ik altijd voor zwicht en waar mijn voorkeur ligt. Dat scheelt onnodige aankopen:)
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, waarom zou ik daarvoor boos worden? Je hebt helemaal gelijk! Ik zag vooral de groene tinten ;-) en die zijn wel wat voor mij, nee?

   Verwijderen
 5. Wel een gave kaart heb je nu ermee gemaakt Evy. Van deze kaart wordt je vanzelf happy...lekker fleurig en inderdaad een mooie spreuk in een gaaf lettertype.
  Dank je voor je deelname aan de januari-challenge bij de Egel.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kaartje heb je km et de spulletjes gemaakt.
  Leuk dat je mee doet aan de Challenge van de Egel.
  Groetjes Sandra DT Egel

  BeantwoordenVerwijderen