zaterdag 2 januari 2016

Wo-ho-ho-ho Camouflage!

Hallo allemaal!
Eerst en vooral wil ik jullie graag een Gelukkig Nieuwjaar wensen!
Dat al jullie dromen mogen uitkomen ;-)


Vandaag wil ik jullie graag enkele kaarten laten zien die ik gemaakt heb met de stempels van Els Brigé.Ik heb voor beiden dezelfde techniek gebruik. Eerst heb ik de hondjes/verfvlekken gestempeld, daarna de tekst en vervolgens heb ik de getallen uitgestanst. Daarna heb ik de getallen nog eens 5 keer uitgestanst en op de achterkant van de originele getallen geplakt. Dat heb ik dan weer in elkaar gepuzzeld en dit is het resultaat!
Deze kaartjes waren op bestelling gemaakt, en de vraag was een jongens- en een 70's geïnspireerd koppel dat een feestje gaf. de jongensvariant is duidelijk de blauwe verfspetters-variant. Met de andere heb ik wat meer zitten proberen. Uiteindelijk koos ik voor de kleuren van de uitnodiging en ging ik voor de ballonnen, omdat het toch een feestje was.  


Ik zeg het niet snel, maar van deze kaartjes ben ik erg tevreden. Ze zijn simpel en toch zit er met die verborgen cijfers iets extra's in. Ik denk dat ik er zo nog wel eens enkele ga maken ;-)

Fijne dag!

Evy

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig nieuwjaar Evy! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad. De blauwe kaart ken ik al (toch? of is dit een nieuwe), maar hij blijft gaaf. De spetters zijn zo cool en de kleuren erg mooi samen. De verhoging van de cijfers is een leuk detail, op de foto vanaf voren niet heel goed te zien maar in het echt zeker wel! De ballonnen variant is ook leuk, maar zoals je leest... De blauwe is favoriet! Ja ga jij maar nog meer leuke kaartjes maken, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had hem al op Instagram laten zien maar liep een beetje achter met kaartjes plaatsen ;-) Ik heb gisteren 7 kaartjes gemaakt: als je maar naar 1 kant van de familie moet heb je daar tijd voor...

   Verwijderen
 2. Helemaal terecht dat je hier trots op bent. Deze kaartjes zijn echt héél gaaf geworden.
  De beste wensen, en al het goeds voor 2016.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn ook beauties; wees er inderdaad maar trots op. De blauwe is mijn favoriet. Zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen