maandag 14 maart 2016

SU: Birthday Blooms #1

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien dat ik heb gemaakt voor mijn tante. Ik maatje het op aanvraag van haar zus, ook een tante van mij ;-)
Ze werd 70 en dat moest te zien zijn op het kaartje. Ik moest voor mijn ouders ook een kaartje maken voor dezelfde gelegenheid, maar heb besloten die kaart in felle kleurtjes te maken. Zo zouden ze niet te veel op elkaar lijken. het lijkt mij maar stom om 2 handgemaakte kaartjes te krijgen die dan ook nog eens op elkaar lijken....


Ik heb lang getwijfeld of ik deze set zou kopen. Langs de ene kant vond ik de kleuren prachtig, langs de andere kant leek het mij een redelijk ouderwetse set. Ik heb het dan toch maar gedaan en me voorgenomen om de bloem niet in te kleuren en enkel te gebruiken als achtergrond. Ik heb helaas nu al tegen mijn voornemen gezondigd ;-)


Wat kleuren met mijn blender pennen betreft, heb ik nog veel te leren, maar ik ben best wel trots op deze creatie ;-)

Groetjes, Evy

PS: mijn problemen met blogger zijn weer opgelost. Ik zie terug alles in begrijpelijk Nederlands ;-)6 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart in mooie, zachte kleuren. En je kleurwerk ziet er prima uit, mag je trots op zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie kaart is het geworden en je gekleurde roos ziet er prima uit! Je hebt vast meer gelegenheden waarvoor je 'ouderwetse' kaartjes kunt maken, maar ik weet zeker dat jij deze bloemen ook goed op hippe kaartjes kunt verwerken. In combinatie met de hello set bijvoorbeeld ;-) heb je die al ingewijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind er niets ouderwets aan hoor, wel lief met al die zachte tintjes. Je tante vind hem vast prachtig, ik in ieder geval wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal niet ouderwets; niet iedereen houdt van fel en strak. Dan is dit toch helemaal geweldig om te krijgen? En er is niks mis met jouw inkleuren; ik vind het prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit kaartje is echt een pareltje. Super mooi gemaakt.
  Ik denk dat het juist wel heel mooi is, dat je de bloem toch een subtiel kleurtje hebt gegeven. Deze bloem is voor oneindig veel doeleinden geschikt, ook voor moderene kaarten.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, snel van je geloof afgestapt?! ;) Hij is inderdaad mooi om in te kleuren, maar ook als 'gewone' afdruk. Hij staat hier ook in de kast, heb 'm al met veel plezier op beide manieren gebruikt. Je kaart is lief en mooi, ook door je kleurkeuze.

  BeantwoordenVerwijderen