zaterdag 16 april 2016

Idee&Post #18

Hallo allemaal!

Bijna 2 weken geleden kwam de nieuwe Idee&Post uit. Omdat ik het pakket via Kiala krijg toegestuurd (die hoge verzendkosten ook altijd) kon ik er zaterdagmiddag nog een paar kaartjes mee maken om op het marktje te laten zien. 


Het eerste kaartje is een hele strakke, simpele kaart. Bijna alles komt uit het pakket. Ik heb alleen de veren stempelset van SU gebruikt, met hun inkt en de scrappersfloss van Bij Oma Dee. En nog een paar sequins als finishing touch.


De tweede kaart was een echte worsteling. Het drukke papiertje trok meteen mijn aandacht. Maar langs de andere kant wist ik toch niet wat ik ermee moest doen. Ik ben toen begonnen met een shaker-kaart en dacht: ik zie wel waar we uitkomen. De leuke mix van sequins zat ook in het pakket, volgens mij is het een zelfgemaakte mix en ik vind hem super, dus laat er nog maar een paar volgen, Miranda ;-)

Toen vond ik het wel een goed idee om een grote fishtail erbij te plakken met een tekst van Kaisercraft. en op de achtergrond nog wat glittertape van de Hema (en een paar sequins.)


De eerste kaart is mijn favoriet, maar de tweede is ondertussen wel al verkocht en de andere niet ;-)
Hebben jullie dat ook soms, dat jullie een kaartje om de een of andere reden niet mooi vinden, maar dat hij toch snel verkocht is? Of dat andere mensen die net wél mooi vinden? 

Vandaag begin ik aan een heerlijk weekend want vanaf maandag heb ik een stagiaire en kan ik het twee weken een beetje rustiger aan doen en misschien zelfs een beetje meer knutselen ;-)

groetjes, Evy6 opmerkingen:

 1. Vrolijke, leuke kaarten, vind ze allebei mooi. Ja, soms kun je niet inschatten wat anderen tof vinden, zo zie je maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great cards Evy, love the bright colours and design.

  Donna x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja heel herkenbaar. De eerste is ook mijn favoriet, die kaart ga je ook heus wel verkopen. ;-) Ik zal straks even foto's maken van mijn aankopen van vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk kleurige kaartjes! Ik wordt er blij van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind beide kaartjes gaaf. Ook ik heb een hele tijd tegen dit bonte vel aangekeken en uiteindelijk maar vellum er overheen gedaan. Ik vind jouw shaker kaart trouwens ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen