donderdag 14 april 2016

Liftchallenge #103

Hallo allemaal!

Na twee weekjes vakantie ben ik weer klaar om jullie wat kaartjes te laten zien. Ik heb de afgelopen 2 weken ook weer twee marktjes gedaan met mijn kaartjes. De ene markt was al wat beter dan de andere ;-) Maar het was wel leuk en dat is het belangrijkste!

Met de kaartjes van vandaag wil ik graag meedoen aan de Liftchallenge. Het is de bedoeling dat je daar deze kaart lift:


En dan eigenlijk vooral het stempelgedeelte met de mini-stempeltjes en voor de rest ook een beetje de lay-out.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zo goed ben met kleine stempeltjes. Om de heel eenvoudige reden dat ik die altijd kwijt raak ;-) Dus heb ik geen mini stempeltjes gebruikt maar wel de kleinste die ik kon vinden.


Ik ben begonnen met de jongensversie, met mini-stempeltjes van SU. Behalve het "sterretje" of zoiets, dat komt van een set van de Hema. Ik zocht iets om eht nog wat meer op te vullen en dit paste perfect. De rand vanboven is gemaakt met tape van de Hema en een boord met een stans van Joy. De tekststempel is van Kaisercraft. Alles is gestempeld met inkt van Su. Ik had nog wat scrappersfloss en lint liggen en ben zo vrij geweest om nog wat sequins toe te voegen als "camouflage" ;-)


Daarna heb ik natuurlijk ook de meisjesvariant gemaakt met dezelfde materialen.  Ik vind ze allebei wel leuk geworden en ik denk ook dat de lay-out er duidelijk in te zien is. En hieronder nog even een foto samen.


Ik ga vanavond met mijn zus en moeder avond-shoppen in Maastricht. Ik hoop nog even bij de Pipoos binnen te springen ;-) 

groetjes, Evy


7 opmerkingen:

 1. Hey Evy, gezellig dat je er weer bent! Lekkere vakantie gehad? En Maastricht, shoppen, Pipoos, leuk! Zit Pipoos al in een nieuw pand?
  Je kaartjes zijn schattig geworden, toffe lay-out en je kleine stempelwek is goed gelukt! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele gave kaartjes heb je gemaakt! Super gelift Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaartjes, en wat leuk dat je een jongens en meisjes versie hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave liftjes heb jij gemaakt zeg....top!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie uitwerkingen van de lift. Ik ben er ook mee aan de slag gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je eigen draai aan deze liftkaart erg mooi! Vooral de jongensversie spreekt mij aan. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mini genoeg toch? Leuke set zo samen, en ook erg goed gelift hoor! Dank je wel voor het meedoen!!

  BeantwoordenVerwijderen