donderdag 29 september 2016

Idee&Post#20 meets DCL#260: Shake-it!

Hallo allemaal,

Ik heb weer een kaartje om aan jullie te laten zien. Eentje gemaakt met papier uit laatste kit van I&P. 


De sequins komen uit een mix van Bij Oma Dee, net als de stans van Sugar pee Designs en het kleine stempeltje van MFT. De cupcake is een koopje uit de Action en lag hier al een tijdje te wachten op een leuke kaart.


Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenge bij Dutch Card Lovers #260 en daar moet je een shakercard maken. Ik neem aan dat deze wel mag meedoen ;-)

Morgen (vrijdag) heb ik een fijne, maar drukke en lange dag voor de boeg: we gaan met 2 leerjaren fietsen (150 kinderen) naar het bos en 's avonds komt mijn lieve zus terug van 3 weken Cuba doorreizen. (ik voorzie heerlijke Belgische frietjes van de frituur want die heeft ze toch een beetje gemist daar)

Ik wens jullie een leuk weekend toe!

Evy

6 opmerkingen:

 1. Mooi papier heb je voor je kaart gebruikt, het metallic van de sequins en de stoere zwarte tekst staan er heel goed bij. Mooie kaart, Evy! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje, ik hou zo van deze kleuren!! Fietsen met zo'n grote club kids, dat is nogal wat!! En frietjes...mmm niet verkeerd! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren en mooie kaart. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kaart Evy, toffe kleuren en leuke shakercard! Veel plezier vandaag! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een snoezig shakertje! Prachtige kleurtjes!!Kan me voorstellen dat je zus jullie heerlijke frietjes gemist heeft!

  BeantwoordenVerwijderen