dinsdag 17 januari 2017

Baby Mads

Dag allemaal,

Eerst en vooral nog mijn (late) beste wensen voor iedereen die ze kan gebruiken ;-)
Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat een goede gezondheid toch wel het allerbelangrijkste is, dus laat dat er vooral tussen zitten.


Ik begin dit nieuwe blogjaar met een geboortekaartje dat ik gemaakt heb op vraag van mijn zus. Een collega van haar is (een tijd geleden ondertussen) bevallen van een zoontje met de mooie naam Mads en op het geboortekaartje stond een snor. Of dat er niet in verwerkt kon worden? Ja natuurlijk!


Ik heb de binnenkant ook nog een klein beetje versierd. Dat tekstje is toch wel één van mijn favorieten! Voor de mensen die het zich zouden afvragen: de foto's zijn bij mijn ouders gemaakt, ik was weer eens thuis vertrokken zonder foto's maar met kaartje ;-)

Fijne dag!

Evy

materialen:

stans snor: SU
designpapier: Marianne Design
Letters naam: MFT
andere tekststempels: Els Brigé
cirkel die: Marianne Design
andere materialen: voorraad

6 opmerkingen:

 1. Supermooi gedaan ! Het is inderdaad zo dat een goede gezondheid echt heel belangrijk is ! Voor jou ook de beste wensen voor een gezond en creatief jaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook nog de beste wensen, Evy en veel gezondheid! Je opent het blogjaar goed met zo'n leuke kaart. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook de beste wensen. Wat een leuk kaartje zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt helemaal gelijk; gezond zijn is het aller belangrijkste! Ik wens jou ook veel gezondheid en een mooi 2017! Jij start mooi! Of beter gezegd; dit is een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor jou ook nog de allerbeste wensen.
  Je gaat al lekker van start met dit super leuke kaartje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is hier veel te stilletjes op jouw blog! ;-) Dit bericht stond nog open op bloglovin omdat ik nog wilde laten weten dat ik hem zo lek vind geworden met dit papier en de leuke stempels! :-)

  BeantwoordenVerwijderen