maandag 13 februari 2017

Have a happy birthday!


Hallo allemaal!

Vandaag nog een verjaardagskaartje. Eigenlijk zonde dat ik er zo maar ééntje heb gemaakt, want het design riep om een serie ;-) Ach wie weet begin ik er nog eens aan...

Ik haalde het idee hier vandaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet veel veranderd heb. Enkel de tekst, de manier van inkleuren, het dsp heb ik weg gelaten, een andere tekst, andere enamel dots en ik heb nog een scribble toegevoegd achter de tekening.... Misschien heb ik dan toch veel kleine details veranderd ;-) Ach soms is een kaartje al zo leuk en wil je eens hersenloos iets maken, toch?

groetjes, Evy
Cardstock: SU
Stamps: SU Endless Birthday Wishes set
Lint: SU
Enamel Dots: zelf gemaakt ;-)
Cirkel die met stikrandje: Marianne Design
Scribble die: CUT-IES
Ingekleurd met SU Blender Pens


4 opmerkingen:

 1. Soms is een idee gewoon te leuk om niets mee te doen. Prima toch?! Ik vind het een super leuk kaartje geworden, en idd je zou er zo meer kunnen maken. Maar ik moet eerlijk toegeven dat mij dat eigenlijk nooit lukt, want als ik met de tweede bezig ben borrelt het ondertussen alweer, en veranderd er alweer wat ;-)
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk! Bij mij lukt het nooit iets helemaal na te maken onderweg neem ik dan toch altijd weer een andere afslag.. maar het helpt wel om in de flow te komen en dat je plezier in het knutselen hebt is toch het allerbelangrijkste nietwaar?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan Evy! Ik ben ook af en toe wel van het motto 'beter goed gejat dan slecht bedacht' hihi. Al moet ik zeggen dat ik tijdens het na-maken toch altijd op iets anders uit komt, maar het helpt me wel om op gang te komen. Als je maar lol hebt, toch? En ik vind het altijd netjes als je inderdaad de link vermeldt van degene waarvan het oorspronkelijke idee is 😊. Maar goed, leuke kaart dus, mooie kleuren! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind jouw uitwerking eerlijk gezegd veel leuker:) Ik haal veel inspiratie van Pinterest; echt namaken lukt mij nooit. Ik laat nogal eens wat weg want ik vind het al snel te rommelig worden. Je geeft er altijd een eigen draai aan. Niks mis mee en dit kaartje is tóp!

  BeantwoordenVerwijderen