zaterdag 15 april 2017

Use your stuff! #1

Hallo allemaal!

Een paar dagen geleden zag ik deze post bij Cornelie en ik dacht: Wat een goed idee! Toen heb ik er een oude Idee&Post bij genomen en heb er al mijn restjes uit genomen. Daarmee heb ik 10x10 kaartjes gemaakt. Dat was zo leuk, dat ik er nadien nog een andere oude I&P bij heb gehaald, maar die serie is voor een andere keer!

Hieronder de foto's van de kaartjes. Ik heb ze vrij simpel gehouden, zonder stansen of ponsen, en zelfs zonder inkt. Puur het papier en enkele kleine embellishments. Ik was niet thuis, dus dat was ook het enige dat ik bij me had ;-) Uiteindelijk heb ik er toch 5 mee kunnen maken. Het blokje is nog steeds niet op, maar er blijven nu enkel nog hele blaadjes over, dat is toch ook al iets, niet?


Maak er een fijne dag van!

Evy

8 opmerkingen:

 1. Jij bent goed bezig geweest met je oudere blokje! Erg leuke serie Evy! Ik heb ook nog genoeg op te maken, dus ben er van de week ook mee begonnen ;-) Fijn Paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! En knap dat het eigenlijk alleen maar papier en een touwtje of lintje is met pailletten. Mooie verwerking van je restjes! Fijne Paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap om met hetzelfde ontwerp toch heel verschillende kaarten te maken, ze zijn allemaal erg gaaf! Fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi deze strakke moderne kaartjes!! Fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed! Ik heb dat blokje ook nog liggen.............

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent er al lekker mee aan de slag gegaan en hoe! Had ze al op IG gespot, maar nu ook nog even op je blog, want ik vind het erg dat je ook een post hebt gemaakt met use your stuff! Ik heb inmiddels ook al weer wat gemaakt en dat komt woensdag op m'n blog.
  Jou serie vind ik echt erg gaaf op deze manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben jij toch altijd lekker bezig met de iDEE&posten! Erg leuk om al die oude lijnen weer voorbij te zien komen. Mooie kaartjes weer.

  BeantwoordenVerwijderen