vrijdag 3 november 2017

Dutch Card Lovers #280: shadowstamping

Hallo!

Ik heb nog steeds vakantie, dus kon ik zojuist nog een kaartje maken voor de challenge bij DCLNu lijkt het alsof ik dit kaartje eens eventjes gemaakt heb, maar eigenlijk is dit de zevende versie ofzo ;-) Ik wist eigenlijk wel wat shadowstamping was, maar ben vaak opnieuw moeten beginnen omdat ik met mijn vingers in de inkt hing, iets had uitgeveegd of mijn stempel niet goed afdrukte.... 

Maar dit was blijkbaar de goede keer:Ik heb het middelste stukje bewerkt met mijn brayer. Eerst de strook afgeplakt met masking paper en daarna rollen maar! De stempel van Creative Expressions komt van bij Studio 92 en heb ik helemaal ingekleurd met een fineliner van de Hema. Cirkel van vellum zit trouwens niet zomaar op die plaats: ik had weer eens iets uitgeveegd ;-) Maar geef toe: zo valt het niet op!


Materiaal:
- cardstock wit en gekleurd: SU
- inkt: SU
-stempel: Creative Expressions/Studio92
- fineliner: Hema
- glittertape: Hema
- Vellum: Boekensteuntje creatief
- Zwarte Nuvo drops

Zo meteen ga ik nog even met mijn mama naar Tüddern (Duitsland). We zijn grote fans van de DM ;-) (heerlijk zo goedkoop je mandje volladen!) en voor ons is Duitsland slechts 20 minuutjes rijden.... Het voordeel van kort bij de Nederlandse en Duitse grens te wonen.
En ik hoop dit weekend nog wat kaartjes te kunnen maken. De resultaten krijgen jullie later wel weer te zien!

Groetjes, Evy


9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart is dit zeg...prachtig gestempeld!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kaart, Evy. Heel mooi gemaakt! Het zwart steekt goed af bij de gekleurde strook! Leuke dingen gekocht bij DM? Vind het ook altijd leuk om daarheen te gaan :). Voor ons een beetje ver rijden, maar als we in Duitsland zijn kan een bezoekje nooit uitblijven. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart heb je gemaakt, Evy. Dat is best een klus om de stempel in te kleuren met een fineliner. Het resultaat is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig gedaan. :) Bedankt voor je deelname bij de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een te gekke silhouette kaart!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging bij DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi en heel sprekend vind ik je kaart, Evy!! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtkaart Evy! Voor mij is het een winnaar!! (zit helaas niet in de jury..) Het effect van de brayertechniek is heel gaaf en past perfect bij de silhouetten, die overigens ook heel erg mooi zijn. Topkaart! (Geen idee wat de DM is maar ik hoop dat je fijn geshopt hebt!)

  BeantwoordenVerwijderen