dinsdag 8 mei 2018

Elines diertjes #4

Hallo!

Een laat berichtje, ik heb eerst de teleurstellende halve finale van het Eurovisiesongfestival bekeken. België ligt eruit, ik zal me dan maar bij Nederland aansluiten ;-) Vandaag weer een diertje van Eline. Op mijn vierde plaats staat het vosje. Daar hoort trouwens een verhaaltje bij: ik ben het stansje van die witte pluk onder zijn kin kwijt. Dus nu gebruik ik het stukje van zijn staart daar ook maar voor.... Iemand die me wat plukje kan lenen? ;-) Mijn nieuwe aanwinst van MD en Karin Joan moest ik er natuurlijk ook op verwerken! Wel niet eenvoudig te plakken zo'n dun stansje.... Ik heb gezweet, letterlijk en figuurlijk!


Gaan jullie ook weer even bij Linda en Gerdine kijken?

Op school hebben we de rest van de week fijn vrij. Dus ik ga morgen gezellig naar de markt hier in de stad/het dorp (het is maar hoe je het bekijkt) En ik hoop de volgende dagen weer wat knutseltijd te hebben.....

Fijne avond!

Evy

13 opmerkingen:

 1. tof gemaakt, goed opgelost deze 'baard'. Ik heb ook al een aantal setjes van die collectables waar wat bij ontbreekt, al die kleine deeltjes...
  Ik wil jou gerust wel eens een aantal 'baarden' uitstansen, maar nu eerst op reis. Na Pinksteren kunnen we dan wel afspreken hoe of wat.
  Geniet van je lekker lang weekend!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat plukje heb je goed opgelost door het staartjepuntje te gebruiken, supergaaf kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel schattig dat vosje! En die nieuwe aanwinst is mooi, zeg! Maar wel gepriegel om te plakken inderdaad.
  Geniet van de vrije dagen.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart heb je gemaakt! Gaaf met de achtergrond in die kleur inkt! En mooie tekst erbij, top! Zonde dat je hem kwijt bent! Ik zie dat Nancy je gaat helpen, lief! Anders kan je misschien eens naar MD mailen om te vragen of ze je uit de brand kunnen helpen? Heb wel eens van iemand gehoord dat die dat gedaan had. Jammer dat België eruit ligt... ik heb het eerlijk gezegd niet gekeken. Je mag bij Nederland komen dan hoor, hihi. Doen wij bij voetbal, als NL eruit ligt juich ik wel voor BE :). Geniet van je vrije dagen! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe kaart met het vosje. Je hebt het prachtig opgelost met zijn "baard". De "gefeliciteerd" is prachtig maar inderdaad heel moeilijk op te plakken. Ik heb een rol dubbelzijdige tape die ik achterop het papier\karton plak, en daar de stans op, dan zit er al een lijmlaag op het uitgestanste woord en is het gemakkelijker op te plakken. Die rollen zijn er in verschillende breedtes. Succes, en geniet van je lange weekend!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje met de nieuwe gefeliciteerdstans erbij! Nog een tip: knip het onderdeel gewoon met de hand. Hij is niet moeilijk namelijk.. of teken het erop met een witte pen.. dat doe ik bijv altijd met de kleine vlekjes van het hertje omdat ik moeite heb met het gepriegel ermee.. 😉
  Altijd handig al die tips als je een vraag stelt!
  Bedankt voor het meedoen met diertjesdinsdag!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk is je kaart! Balen hè, als je een onderdeel van een set kwijt bent.... gebeurd mij ook wel eens.... Het dubbelzijdig folie van stampin’up werkt ook heel goed bij stansen als deze (mooi is die zeg).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja jammer dat België er niet door is, ik vond wel dat ze het goed deed. Ik heb maar tot dan gezien, dus wat NL brengt weet ik nog niet.
  Je kaart is mooi! De tip van de tape is echt een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof kaartje Evy!! Leuk opgelost met die "baard". En ik zag al dat je wordt voorzien. Ik ben hier op zoek naar de stans van de bek van de ooievaar. Ben ook bang dat ik die kwijt ben.
  En die nieuwe gefeliciteerd stans is mooi. Misschien als je hem direct stanst met dat speciale dubbelzijdig tape van craft emotions dat het beter lukt. Heb ik gekocht voor de groetjes stans maar moet ik nog steeds uitproberen.
  Fijne vrije dagen!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart heb jij gemaakt! Weer een heel andere stijl dan ik meestal met deze diertjes zie. Misschien kan ik je een tip geven. Ik weet niet hoe je nu plakt, maar als ik iets dergelijks als een tekst uit wil stansen, plak ik breed, dubbelzijdig tape op de achterkant van mijn papier. Dan stans ik het woord uit ( door papier en tape heen, dus). Dan kun je zo van de achterkant het witte velletje halen en kun je je woord heel netjes opplakken. Hier in Nederland koop je voor ongeveer 6 euro bij Boekenvoordeel een brede rol van dat spul.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig kaartje, die pluk heb je prima opgelost zo!
  groet en fijn weekend!
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart! Leuk met die achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen