vrijdag 31 januari 2014

Liftchallenge # 58

Hallo!

Ik heb weer een kaartje kunnen maken. Het is deze keer een baby-kaartje geworden, maar niet in de stijl die ik normaal gebruik. Ik hou er momenteel  van om wat andere stijlen uit te proberen en CAS-dingetjes vind ik ook wel leuk om te maken ;-)


Het papier dat ik heb gebruikt is al van een oudere lijn, vraag me niet van welk merk! Het olifantje is gewoon uitgeknipt uit het designpapier. De speld is een mal van Marianne Design, net als de tekst. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden! 

Voor deze kaar heb ik mijn gebaseerd op het kaartje op het Liftchallegeblog. Ik zie wel net dat ik de lijnen iets minder schuin heb geplakt dan op het origineel, maar ik denk toch dat je de gelijkenis wel ziet nee?Ik heb van de dokter gehoord dat ik toch nog een weekje thuis moet blijven, sommige waardes in mijn bloed zijn nog niet helemaal wat ze moeten zijn en ik voel me ook nog geen 100%.... Ach ja, ik zal nog maar wat rusten en tussendoor een een beetje knippen en plakken?

Groetjes, Evy


Met deze kaart wil ik graag meedoen aan challenge 58 op het liftchallengeblog. Ik heb daarbij deze kaart als basis genomen:

4 opmerkingen:

 1. Nou, als de dokter dag zegt... zeker doen. Goede reden om een heeeeeel ontspannende activiteit te doen. Heel de dag door. Omdat het moet. Freubelen. ;-) En dan heel veel leuks maken, zoals deze! Ik vind 'm fantastisch! Erg lief. En ik herkende de liftkaart er meteen in, dus dat de strepen iets minder scheef lopen is heus niet erg. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje! Loef papier, mooie kleuren, en wat een snoezig olifantje met de spel eronder. Mooie lift! Fijn dat je met ons meedoet, Evy.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohw, wat een dotje. Kei leuk kaartje. Mooi gelift.
  Heel veel beterschap.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super lief vind ik dit kaartje, heel schattig! Leuk dat je meedoet Evy!

  BeantwoordenVerwijderen