dinsdag 4 februari 2014

Baby-washi

Hallo!

Ik heb weer een beetje zitten prutsen achter de keukentafel. Jullie zouden het moeten zien, Ik heb alle belangrijke knutselspullen naar beneden zitten slepen zodat ik niet iedere keer de trap op moet, waardoor het hier beneden lijkt op een hobbywinkeltje ;-)


De kaartjes die ik jullie vandaag wil laten zien, zijn kaartjes die al lang in mijn hoofd zaten. Ik dacht: Ik zal die wel eens eventjes maken, zo klaar ... dus niet! Geniet ervan, want ik denk dat dit de eerste en de laatste zullen zijn die ik op deze manier gemaakt heb ;-)


Ik heb met washitape een achtergrondpapiertje gemaakt en uit wit cardstock met een bekende stans van Marianne Design eventjes het woord baby gestanst. Meestal zit ik erg lang te prutsen om de 'baby' heel uit de stans te krijgen, dus wou ik het omdraaien: ik zou gewoon gebruiken wat er overblijft....


Klonk ontzettend goed, totdat ik er achter kwam dat er nog een hoop kleine stukjes worden uitgesneden, die toch redelijk cruciaal zijn om het woord leesbaar te maken....Ik heb er lang aan zitten puzzelen! Met als resultaat dat ik eens een kaartje gemaakt heb dat mijn zus 'wel ok' vond, wat een eer!
Nu hoop ik natuurlijk dat jullie ze ook leuk vinden, schrik niet, ze zijn redelijk fel!

groetjes, Evy

O ja, die veiligheidsspeldjes zitten op een rare plaats... Ik heb de stempeltjes van de Hema gebruikt, maar stempel er iedere keer een hoekje van de stempel bij... Heeft iemand daar een oplossing voor, want ik kan niet steeds dingen over elkaar blijven plakken ;-)

4 opmerkingen:

  1. Ik vind ze super leuk! De achtergrond is ook al een aardig plakwerkje op zich, maar als ik je kaart zo zie snap ik dat het woord 'baby' helemaal een klus was. Maar hé... voordeel is dan weer wel dat het er een hele leuke kaart van is geworden! Dus als je moeite is niet voor niets. De ronde details en het lintje met de bedels zijn hele leuke toevoegingen. En over je stempels: ik weet niet hoe jij normaal je stempels schoonmaakt? Ik doe dit met een vochtig doekje (toetenboener), dus ik zou na het beinkten van je stempel de hoekjes gewoon schoonmaken voordat je het op papier stempelt. Of je plakt over het gedeelte dat perongeluk is beïnkt even een stukje washitape op de stempel zelf. Multifunctioneel dat spul. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zij echt helemaal geweldig. Lekker priegelwerkje om alle stukjes weer op z'n plaats te krijgen. Als ik een stempel ga inkten, dan dep ik het stempelkussen voorzichtig op de stempel (de meeste doen het andersom). Dan blijven de randjes netjes schoon.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen