maandag 11 augustus 2014

School!


Hallo allemaal!

Dankzij de verhuis van onze school is het de laatste tijd een beetje stil geweest op mijn blog. Mijn gezondheid is ook nog niet wat het zou moeten zijn, helaas. Over 14 dagen mag ik weer eens onder het mes :-( Laat ons hopen dat ik me daarna weer helemaal de oude voel! Ik heb ook niet veel zijd en zin gehad om te knutselen, maar van alle kaartjes heb ik wel foto's gemaakt en die zal ik vanaf nu hier laten zien ;-)

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de zoon van een collega. Hij is een leerkracht. Daarom heb ik gekozen voor het papiertje met de pennen, poloden en gummetjes. Ik heb ook voor de eerste keer mijn nieuwe kippendraad-stans van Marianne Design gebruikt. De cijfers en de birthday-stans zijn ook van MD, net als het happy-stempeltje. Nog een knoopje, wat touw en enkele dewdrops en klaar!

groetjes, EvyWith this card i'd like to participate @ the following challenges:
 • Marianne Design Divas; use your new products (chickenwire-die)
 • Lawnscaping Challenge ; Back to school (here in Belgium we don't give eachother cards at the beginning of a new year at school, but i thought a card for the birthday of a teacher, with matching papers, would be fine too?)
 • De Creatieve Zebra; alles mag!


4 opmerkingen:

 1. heel veel beterschap Evy.

  je kaart is gaaf en stoer.

  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekker stoer kaartje Evy, mooi gemaakt. Veel beterschap gewenst, hopelijk ga je je na de operatie weer de oude voelen. Sterkte. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kaart heb je gemaakt. Leuk dat je meedoet aan de challenge van DCZ.
  Lieve groetjes,
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen