vrijdag 31 oktober 2014

Een "verleidelijke" (?) kerstkaart

Goedemorgen!

Ik begin vandaag aan mijn laatste echte vakantiedag. Ik weet wel dat er nog een weekend aankomt, maar toch... Vandaag staat er een dagje shoppen in Hasselt op het programma.


De titel van deze blogpost is misschien een beetje vreemd. Maar ik vind dat het rode kanten deel toch wel een beetje verleidelijk overkomt, nee? Het was weer eens een kaartje dat ik al volledig in mijn hoofd voor me zag. Dat heb ik de laatste tijd wel vaker, en het werkt wel lekker: snel en mooi en dat bevalt me wel ;-)Het papier komt uit een nieuwe collectie van Dovecraft en ik vond de kleine hartjes zo schattig in de sneeuwsterren! De grote bloem is van MD, net als de tekststempel. Het rode kant is zo'n wrijfsticker en die zag ik laatst toevallig liggen in de Action (ik ben blij dat ik ze in alle kleuren heb meegenomen want ik vind het wel een leuk effect!) Verder nog een knoop, scrappersfloss en een wit belletje.

Ik wil deze kaart graag laten meedoen aan de challenge bij DCL: Kerst. Ik vind deze persoonlijk beter dan mijn vorige kaartje ;-)

Maak er vandaag een leuke dag van, dat zal ik ook proberen!

groetjes, Evy

12 opmerkingen:

 1. Wow, die bloemdeco is helemaal gaaf!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het geeft wel een vleugje chique aan je kaart. Ik heb deze rub-ons ook nog liggen, in 't zwart. Dat soort dingen verdwijnen toch al snel in de kast (slechts een keer gebruikt), terwijl het zo een eenvoudig maar leuk is! Erg leuk in deze kleurencombi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je vorige kaartje ga ik zo bekijken, maar deze is in ieder geval prachtig! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So beautiful, Evy! Love the embellishing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kaart, die bloem komt zo erg goed uit! ik vind de kleurcombi ook erg mooi en het kant ja... doet mij een beetje denken aan een kousenband, dus ik snap je wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Ik snap je 'verleidelijk' wel :). En ik zag dat ik nog geen volger van jou ben... oeps! Gauw verandering in aanbrengen, want je maakt mooie dingen! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super kaartje en leuk dat kleine belletje op de kaart. :) Helemaal in kerstsfeer. Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik dacht dat ik een berichtje bij je had achtergelaten, maar ik zie 'm niet terug, nieuwe poging dan maar! je kaart is prachtig, een echte blikvanger dat kant! bedankt voor het meedoen met de dcl!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een stijlvolle kerstkaart! Leuk dat je meedoet met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pracht kaart!!
  En ik snap je wel met 'verleidelijk'.........dat kant doet mij daar ook aan denken

  BeantwoordenVerwijderen