donderdag 6 november 2014

Liftchallenge # 75

Hallo! 

Nog even snel een berichtje van mij.
Ik zou nog graag willen meedoen met de huidige challenge bij het Liftchallengeblog.
Daarbij moet je deze kaart liften:


Ik heb er mijn eigen Kerstversie van gemaakt, ik ben nu toch zo goed bezig met kerstkaarten maken ;-). Voor het papier weer enkele velletjes uit het paperpack Krafty Christmas van Dovecraft. Toch wel mijn favoriet dit seizoen.  Ik heb voor de sneeuwsterren een stempel van MD genomen en deze met glitter-sneeuw-poeder geëmbossed. 
Hier en daar had ik het misschien wel een beetje beter/mooier kunnen/moeten doen. maar het was de eerste keer dat ik deze techniek gebruikte. En het kan niet perfect zijn van de eerste keer ;-)
In plaats van het roosje op de strik (waar ik lang mee heb zitten worstelen, want bij mij gaan de uiteinden niet ieder een andere kant op...) heb ik een knoop en een belletje gebruikt. 


Ik heb (nog) geen naaimachine, dus ben ik voor een getekend randje gegaan in het wit, helaas is het niet zo zichtbaar op de foto's. (allemaal fijn, die winterdagen, maar mooie foto's? vergeet het maar)

groetjes, Evy

5 opmerkingen:

 1. Wow this is gorgeous! great colors, patterns. Love the stitching too :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi gemaakt Evy, jij hebt het prima gedaan, het lijkt me inderdaad erg moeilijk om de sterren erop allemaal op een even mooie manier te embossen, maar het is een prachtige kaart geworden. Mooi dat wit rood en kraft, en leuk dat labeltje eraan. Goed gedaan. groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft handwerk en zeker voor een eerste keer niks mis mee! Vind je lift prachtig gedaan en heel mooi geworden. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent best wel streng hoor, ik vind je kaart er goed uit zien. Mooie stempel is dat! De strik met belletje en knoop is echt heel mooi, en ook het label vind ik super mooi...Dus dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen