dinsdag 11 november 2014

Baby kaart # 1: AndreasGoeiemorgen!

Ik zie dat ik weer een paar dagen niets heb gepost en ik wil niet uit mijn post-ritme geraken, dus ik laat er jullie vandaag weer eentje zien ;-)Het is weer eens een babykaartje voor de verandering.... En ik zie dat ik nog verschillende babykaartjes als concepten heb staan, dus ik kan er misschien een kleine serie van maken ;-)


Bij deze kaart ben ik uitgegaan van het geboortekaartje. Dat was ook gemaakt in deze sobere kleuren, dus daar ben ik op verder gegaan. Het papier was van Amy Tangerine, maar de naam van het blokje springt me even niet te binnen... Ik heb weer de stans van MFT gebruikt, beste investering ooit!
Het stempeltje is van Joy. Verder nog wat mini-wasknijpertjes, een bedeltje, wit lint (Veritas), enkele sequins, plakparels, houten letters, een knoopje uit de knoopjesdoos van oma en een cirkeltje gesneden uit pergamanopapier om het een beetje breekbaarder te maken. Het kroontje stond ook op het kaartje en daarvoor heb ik een ponsje gevonden in de Action.

Ik ga vandaag nog een beetje knutselen. We hebben hier in België (weer) een verlengd weekend. 
Gisteren ben ik een dagje gaan shoppen in Sittard. Ik denk dat er in deze periode veel Belgen de grens met Nederland over gaan, want bij ons zijn er geen winkels open. Een geluk dat ik op 100 m van de grens woon ;-)

7 opmerkingen:

 1. Sobere kleuren misschien, maar ik vind het een prachtig kaartje!!
  Erg mooi opgezet. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het mooi voor een babykaart, een prachtige kaart is het Evy! Mooie dingen om te bekijken, goed op detail gelet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, enig! Toch mooi, dit kleurgebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er een juweeltje van gemaakt. Super mooi kaartje. De neutrale kleuren houden het lekker rustig.
  Hé, wat vervelend toch, al die verplichte vrije dagen. ;o)

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is mooi geworden! Erg leuk met het rompertje, de knijpers, de stempels en de houten letters! Heerlijk he, die extra vrije dagen. Hopelijk heb je lekker kunnen knutselen. Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie heel veel mooie babykaartjes voorbij komen. En wat ene geluk voor jou dat je zo kort iij de grens woont, shoptime in Nederland, haha.

  Groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen