zaterdag 25 oktober 2014

Guest Designer bij Crazy for Cas!

Goeiemorgen allemaal!


Een héle goeiemorgen meerbepaald, want hier in België begint vandaag de herfstvakantie (hoera!), vannacht mogen we een uurtje langer slapen (dubbele hoera!) en ik mag gast designer zijn bij het Crazy for CAS-blog (driedubbele hoera!)!De nieuwe challenge is er eentje met een sketch:En dit is wat ik er van gemaakt heb (de dagen worden helaas langer en het licht steeds minder :-( ):


Ik heb een beetje gefoefeld met de sketch en de langwerpige kaart een kwartslag gedraaid zonder de sketch te draaien. Maar dat was meer omwille van een praktische reden: mijn tekststempels pasten anders nooit helemaal op een kaartje...

                                  

Voor mijn kaartje heb ik de nieuwe Eline-stempels gebruikt van Marianne Design. En ook de tekststempel is van haar. nog enkele plakparels en meer had het kaartje niet nodig!

Nu moet ik wel heel eerlijk zijn en zeggen dat ik eerst een ander kaartje had gemaakt:
 

Ook met voornamelijk spulletjes van MD... tot ik er nog eens over nadacht en tot de conclusie kwam dat CAS vooral veel wit is, en dat is dit kaartje niet. Maar ik wou hem jullie toch niet onthouden!


Ik hoop dat jullie weer allemaal meedoen? Je kan dat tot en met 7 november 21:00.
Kom zeker eens een kijkje nemen op het Crazy for CAS blog voor de creaties van de DT-leden! En natuurlijk ook als je wil weten welke leuke prijs er deze keer wordt weggegeven ;-)

Groetjes, Evy7 opmerkingen:

 1. Je eerste is ook mijn favoriet. Leuke boompjes, echt lekker CAS!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je eerste is zeker een perfecte CAS kaart. Mooie boompjes, je tweede vind ik ook een hele goede CAS kaart hoor, niks mis mee. Leuk om gastdesigner te zijn. Fijne vakantie, ik ga vannacht een uurtje langer werken. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je gastdesigner mocht zijn, je kaartjes zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je GD wilde zijn. Je hebt een mooie kaart als bijdrage geleverd!
  Die andere kaart is ook wel CAS hoor; het is niet zozeer veel wit, maar voornamelijk veel witRUIMTE om een creatie CAS te mogen noemen. En dat heeft die tweede toch zeker ook wel! Het gaat erom dat de vlakke niet te vol geplakt worden. Geniet van je vakantie en extra uurtje slaap :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind allebei de kaartjes erg leuk. De eerste is meer CAS dan de tweede. dat ben ik met je eens. Hoewel CAS niet perse wit is denk ik.
  Groetjes
  Marrigje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Evy congrats on the GD at Crazy for CAS
  I see your card there and I want to visiting you
  I love the cute Christmas tree´s on your card..its small cute and with different colors great using the sketch too
  I adore your CAS design...cute cute cute Evy..
  I made also a card for the challenge would you mind to visiting me back it is the post number two on my Blog :)
  happy if you like to see and leaving me some love too..
  best regards from Germany the neighbour of Holland (are you from Holland right?)
  hugs, Monika

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Evy, wat een leuke kaarten heb je gemaakt als Guest-designer voor CFC! De eerste is idd meer CAS dan de tweede maar die is toch ook wel erg leuk dus goed dat je hem hier ook laat zien! Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen