woensdag 22 oktober 2014

Liftchallenge # 74

Goeiemorgen!

Wauw, twee dagen op rij een blogpost, ik overtref mezelf!
Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de keimoeilijke uitdaging bij de Liftchallenge.
Je moest daar deze kaart liften:En dit is wat ik er na lang spartelen en ploeteren van heb gemaakt.....


Ik weet dat het eruit ziet alsof ik de stempels niet recht heb gestempeld! Maar in tegenstelling tot wat jullie denken is het enkel de groene 'wishes' die scheef is gegaan ;-) In het echt is het 'rechter'. Ik heb al eens eerder gezegd dat ik niet echt het meet-type ben en dat is hier toch wel te zien....
In de hoek een knoopje met een touwtje en een reepje dubbelgevouwen washi-tape waar ik zo lang mee heb zitten prullen totdat hij gekruld bleef staan ....Ik hoop dat jullie hem toch wel een heel klein beetje leuk vinden? 

groetjes, Evy

4 opmerkingen:

 1. Het is op deze manier wat speelser geworden en dat is juist leuk. Knap dat je toch de uitdaging aanging en met een erg leuk resultaat! Fijn dat je meedoet, Evy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat leuk dat je er zoveel moeite voor hebt gedaan. Ja ok een beetje scheef, maar het was idd een lastige uitdaging! Maar ik vind je resultaat erg leuk, mooi kleurgebruik, én zo tof dat je hebt gestempeld!
  Dus dank je wel voor het meedoen, en ook nog bedankt voor je lieve reactie op m'n blog laatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik moet wel even lachen om je verhaal, hoor. Het was een moeilijke uitdaging, maar het is je goed gelukt! Bedankt voor het meedoen. Je hebt vroliijke teksten gebruikt, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mij meteen opviel: het gekrulde washitapeje, goed ideeeee! ;-) Ik vind deze uitdaging ook heel gaaf, maar heb helaas geen tijd om te ploeteren. Hij lijkt mij reuze leuk, maar heel lastig om te maken! Ondanks een beetje scheef, toch goed gelukt toch?

  BeantwoordenVerwijderen