zondag 11 januari 2015

BouwenHallo!

Eerst en vooral: bedankt Miranda en Ingrid voor het advies i.v.m. het bevestigen van vellum! (Ingrid, ik ben de spuitbus al gaan halen, en schoendozen staan hier met hopen ;-) Miranda: jouw oplossing is plan B, mocht de spuitbus niet lukken ;-))

Een collega vroeg me om een kaartje te maken voor een koppel dat een stuk bouwgrond had gekocht en daarop wou gaan bouwen (wat anders?). Ze kon in de winkel enkel 'nieuwe woning/verhuisd"-kaarten vinden. En dan is het handig om je bestelling gewoon aan mij door te geven, zodat ik er mijn hoofd over kan breken ;-)

                                      

Ik ben gegaan voor papier uit hetzelfde blokje als mijn vorige kaart. De stenen muur als achtergrond vond ik wel gepast. Dan heb ik ik enkele wolkjes gestanst met mijn Joy-mallen. De houten huisjes zaten nog in de verpakking, maar er stond helaas geen merk op. Ik heb 3 verschillende huisjes genomen, omdat dat het dromen van een eigen huis goed uit zou beelden. Sommige wolkjes heb ik verhoogd opgeplakt en daartussen nog enkele transparante dew-drops. De letters komen weer van MFT, nog een bedeltje van een huisje, een knoopje en wat touw. Klaar!

Ik wil met deze kaart graag meedoen met de challenge bij Cards & Scrap, daar is de uitdaging dat je houten figuurtjes op je kaart moet gebruiken. Volgens mij ben ik daar wel in geslaagd ;-)

Fijne dag nog!

Evy


10 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De houten figuurtjes zijn van Kars denk ik? Ik heb dezelfde van dat merk in ieder geval. Ja, leuk dat wij onze kaartjes zo persoonlijk kunnen maken, heel leuk is 'ie geworden! Ik heb toevallig vorige week ook spuitlijm gekocht, dus dat moet ik ook nog eens proberen. En ik ben dol op alfabet stempels, die van Eline zijn echt héél leuk! Ik heb lang getwijfeld omdat ik al veel alfabetstempels heb, maar deze zijn toch weer een geweldige aanvulling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk idee, die huisjes in de wolken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig leuke kaart Evy.
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap.... veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er een super stoer kaartje van gemaakt. Komt vast door de stenen op de achtergrond. Heel gaaf.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een heel gave kaart met de huisjes tegen de stenen achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige leuke kaart met de houten huisjes.
  Gezellig dat je meedoet met de Challenge bij het Cards & Scrap Blog .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gaaf kaartje, Evy!! Geweldig leuk gedaan!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen