woensdag 1 april 2015

Idee&Post #2: Bedankt Linda!

Goeiemorgen!

Al halverwege de week! (ja, ik ben echt aan het aftellen!)

Vandaag een tweede kaartje uit de Idee&Post. Dit kaartje heb ik gemaakt voor Linda. Via Pinterest zijn we op het idee gekomen om eens wat stansjes met elkaar uit te wisselen. Je ziet zo veel leuke dingen in de winkel liggen, en je kan het toch niet allemaal kopen, he? (helaas) 
Daarom dat we eens een kijkje bij elkaar hebben genomen en we ieder wat stansjes hebben opgestuurd. Leuk! Zeker voor herhaling vatbaar! (hint)

Dit is het kaartje dat bij mijn stansjes mee opgestuurd werd:


Ik vind dit ook weer zo'n lekker vrolijke kaart. Alleen dacht ik achteraf, misschien had ik het blauwe deel moeten embossen? Of nog een extra dotje hier of daar? Ik was alleen wat laat met daarover na te denken... envelop was al weg ;-)

Vandaag is het 1 april, vreselijke dag! Ik trap ook in geen enkel grapje, ben altijd op mijn hoede. Moet wel in een klas met 22 11-jarigen! Deze keer ga ik ze wel zelf eens een keertje beetnemen: ze gaan tijdens de les Frans alle woorden met een k zoeken in hun woordenlijst.... Daar gaan ze even mee bezig zijn, want er bestaan bijna geen woorden met een K in het Frans ;-)

Fijne dag!

Evy6 opmerkingen:

 1. Goeiemorgen, wat een leuke, vrolijke kaart heb je gemaakt! Tof idee, om stansjes uit te wisselen. En...1april...das waar, ik ga ook uitkijken met mijn 13- jarige kids...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke vrolijke kaart. Een embosje er op had hem helemaal af gemaakt, maar ik vind hem zo ook leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee om stansjes uit te wisselen. Je kaart is heel vrolijk! Wees op je hoede vandaag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed plan hoor met die stansjes.
  Je kaart is leuk, en ik mis niets, ook al had embossing misschien best leuk geweest, maar ik vind t prima zo. lekker strak en vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke kaart (ook in het echt! hij staat op mijn kast te pronken!) en inderdaad heel leuk om eens wat stansjes uit te wisselen. Want de hobby is al duur genoeg en er zijn teveel leuke dingen! Ik denk dat embossing op je kaart niet per se hoeft hoor, wordt het niet te druk. Zo gaat de aandacht lekker uit naar het prachtige bloemen-papier! Ik ben ook geen 1-april-persoon hihi altijd bang dat ik in de maling genomen wordt. Gelukkig ben ik dit jaar buiten schot gebleven :). Een collega van me kreeg wel een kop thee met zout hihi. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met embossing was de kaart wel ietsje mooier geweest, denk ik, maar zo is ie ook leuk! Ben wel benieuwd naar de reactie van de leerlingen op jouw 1 april grap? Hadden sommigen het door? :)

  BeantwoordenVerwijderen