zaterdag 11 april 2015

Idee&Post #3

Goeiemorgen!

Ook zo genoten van het prachtige weer gisteren? Ik heb nog steeds een "lichte rode gloed" ;-)

Momenteel staat het kaartjes maken op een gigantisch hoog pitje. Ik heb me namelijk ingeschreven om bij mij in de stad op een creatief marktje te gaan staan. Met mijn voorraad van zo'n 20 kaarten zal ik het niet halen vrees ik ;-) Dus ben ik druk bezig kaarten te maken, maar ze posten schiet er vaak een beetje bij in.... Maar ik neem foto's dus ze zullen ooit allemaal wel eens op mijn blog verschijnen.


Vandaag een kaartje met het pakket van Idee&Post. Alle materialen zitten in de kit. ik heb enkel de tekst vanonder (Lawn Fawn) toegevoegd en het knijpertje met het strikje en de slinger. Dat slingertje moest er echt bij, ik zie ze tegenwoordig overal en wou dat heel graag eens proberen!


En al zeg ik het zelf: top-idee! (moet ik vaker doen!)
Hebben jullie nog tips voor mij en dat marktje? Ik heb ooit al eens op een Hobbybeurs gestaan, maar dat was niet zo'n succes... Deze keer is het op een toplocatie en zal er wat meer volk op af komen. Maar ik vind het moeilijk in te schatten hoeveel voorraad ik moet hebben en wat er veel gekocht/gevraagd zal worden? Dus als er iemand ervaring mee heeft... Vertel!

groetjes, Evy


9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. Dat paillettenslingertje is inderdaad leuk erbij. Zelf heb ik nog nooit op een markt gestaan, maar met een garageverkoop heb ik wel eens een aantal kaarten verkocht. Vooral gelegenheidskaarten zoals verjaardag en geboorte, zowel scrapkaarten als 3D. Misschien kan je ook visitekaartjes meenemen met je blogadres erop, en als ik op een markt zou staan, zou ik de opzet van mijn 'kraampje' thuis eens oefenen zodat ik niet voor verrassingen kom te staan en ik duidelijk weet hoe ik alles wil hebben liggen en staan. Ik wil wel graag lezen hoe het geweest is en hoe je jouw kraampje hebt opgezet. Alvast veel succes met de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Ik denk ook dat gelegenheidskaartjes het beste verkopen, vooral op het gebied van huwelijk en geboorte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg gave kaart!! Succes alvast met je marktje, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow evy, wat een prachtig kaartje! Heel leuk gedaan en ook een toffe kleurencombi! succes op het marktje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk kaartje! Qua kleur en qua opmaak. Succes op de markt. Echt tips kan ik je niet geven, het ligt echt aan het publiek dat er op af komt. Ik heb één keer op een markt gestaan, ik had 120 kaarten, heel veel labels en allerlei kleine doosjes gemaakt. Ik heb afgerond 0 dingen verkocht... De volgende dag op mijn werk heb ik voor €60,00 aan kaarten verkocht. Dus ja, het juiste publiek treffen hè. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf kaartje! En genoten van het weer...zeker wel, ik ben meer dan lichtrood, maar hoop dat het een beetje bruin wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous make Evy, love the colours.

  Donna x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg feestelijk met dat slingertje! Succes op de markt, gaat vast lukken met die prachtige kaarten van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maak je tafel overzichtelijk. Gebruik een donker tafelkleed. Ik kocht op de markt een lap stof daarvoor, kost niks en is heel mooi. Meer tips heb ik ook niet, ik doe ook maar gewoon wat als ik op een beurs sta. Ik zie wel wat er komt.

  BeantwoordenVerwijderen