woensdag 27 mei 2015

Liftchallenge #86

Hallo allemaal!

Na een weekje relaxen ben ik weer terug ;-) Na de markt had ik niet meteen veel zin om kaartjes te maken. Ik moest even afkicken, haha! Ik mag wel zeggen dat het marktje voor mij een succes was. Ik heb toch weer wat spulletjes kunnen kopen, waaronder een stampin' trimmer (Je had gelijk Miranda! Die had ik al veel eerder moeten hebben!) Kaartjes maken gaat plots veel sneller!

Ik weet niet of jullie er iets aan hebben, maar ik zag een paar opvallende "vragen" terugkomen. Mensen vroegen vaak naar Nederlandstalige teksten, dat Engels vinden ze maar niks (en ik net wel :-( ) En ze vroegen mij vaak: heb je zo in die soort nog kaartjes? Ik vermoed dat ik meer series moet gaan maken. Wel handig: het blokje gewoon laten liggen en daarmee verder prullen ;-)

Mijn kaartje voor vandaag:Een kaartje gebaseerd op het kaartje in de Liftchallenge. Daar werd gevraagd om één figuur uit te stansen en er een "waterverf-stukje" achter te plakken. Ik heb het simpel gehouden en ben voor een snorretje gegaan en Hema-stempels. Blijkbaar heb ik mijn lesje nog niet geleerd, want ik had weer randjes van de stempels... dus die maar een beetje camoufleren met wat zilveren parelpen ;-)
Toch vind ik het een leuk kaartje!

Ik weet niet of ik deze week veel op blogger te vinden ga zijn: we verwachten op school inspectie/doorlichting volgende week en het is veel werken en veel stressen (of misschien moet ik dan juist veel kaartjes maken om te ontstressen?).... 1 juni ben ik er wel heel zeker met een You Can Create It-creatie!

Groetjes, 

Evy

8 opmerkingen:

 1. Gaaf met die tekst!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk idee om de snor te gebruiken en dan die tekst erbij, gaaf hoor! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tip kwam niet van mij, maar ik heb er pas ook één gekocht. Ideaal! Ik was altijd nog bezig met een liniaal en snijmes. Super leuk kaartje, mooie achtergrond. En nu kan je lekker weer even voor jezelf knutselen! Of toch alvast massa productie voor de volgende markt.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuke lift heb je gemaakt. Tof die snor en de letters op deze manier ook erg leuk! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk idee die snor, en je letters zijn ook zo vrolijk gestempeld. Fijn ook dat je markt een succes was maar met die mooie kaarten van jou had ik dat wel een beetje verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart! En Nederlandse teksten zijn makkelijk te maken met een rol alphabet stempel :-) Ik hou zelf ook van Engelse teksten hoor, maar er zijn idd veel mensen die liever NL hebben. Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen