maandag 1 juni 2015

You can create it!

Hallo allemaal!

Vandaag is het weer de eerste van de maand dus dat wil zeggen dat het tijd is voor YCCIHet pakketje van deze maand was heel erg mooi, leuke kleurtjes, zilveren sequins, enkele pareltjes,...
Het enige waar ik een beetje moeite mee had was de doily. Dat is niet meteen iets dat ik op mijn kaarten gebruik, maar ik heb geprobeerd er het beste van te maken ;-)
Wat jullie op de foto's zien, zat allemaal in het pakketje. het enige dat ik heb toegevoegd zijn de stempels (Big Day) in de kleur Soft Suede. En op de roze kaart zit er nog zo'n bloemetjesding en dat komt ook uit mijn voorraad (en is van de voorbije kleurencollectie)

Maak er nog een hele fijne dag van! Ik ga vandaag nog maar wat voor school werken :-( Volgende week is er inspectie in ik kan maar beter alles klaarleggen, overal op voorbereid zijn, en alles weten. Dinsdag komen ze een uurtje bij mij kijken. De les zit perfect, maar ik heb toch wat schrik voor het 'papierwerk' en of ik daar wel alles heb/ken? Och ja, nog een paar dagen en dan heb ik weer een beetje knutseltijd, ik zal het maar van de positieve kant bekijken ;-)

groetjes, Evy

1 opmerking: