vrijdag 1 mei 2015

You can create it!

Goedemorgen allemaal op deze prachtige  vrije dag ;-) 

(ja, ik hoor weer bij de gelukkigen, maar jullie in Nederland hadden maandag vrij)Vandaag wil ik graag laten zien wat ik heb gemaakt met de spulletjes van You can create it!
Het was de eerste keer dat ik deelnam. Maar ik vond het wel ontzettend leuk! Het is gewoon wel eens fijn om een verrassingspakketje te krijgen en er dan iets mee te moeten maken. Het leek me ook interessant om op die manier eens wat andere producten van Stampin' Up te leren kennen. En dat is ook wat ik deed....


Voor mijn eerste kaart heb ik gebruik gemaakt van het dsp in het pakketje en ook de basiskaart kwam uit de set. We werden ook verwend met het prachtige metalen bloemetje en de hartjesrand. Ik heb de bloem toegevoegd en een sentiment uit de Crazy about you set en een bijpassende thinlit van de Hello you-serie. Ik ben nog in blijde verwachting van mijn stampin matje, dus mijn bloem is niet helemaal volgens de regeltjes van de kunst afgedrukt, maar dat ziet toch niemand? ;-) Het witte papier is Whisper White cardstock en komt ook weer van SU (je mag ook alleen maar SU-materialen toevoegen, dus nogal logisch ;-)De tweede kaart vind ik persoonlijk iets minder, maar ik merk dat anderen hem dan weer geweldig vinden... Over smaak valt niet te ....
Ook nu komt weer bijna alles uit de kit: het papier en DSP, net als het lint en de hartjes. De stempels die ik heb gebruikt komen uit de "Best day Ever" Sab-stamp-set. Ik had ze nog niet gebruikt (schaam), maar vind ze toch wel leuk om mee te werken.


Ik vind het ontzettend leuk om eens te doen en denk dat ik me meteen maar opgeef voor de volgende keren ;-) (hint!)

Groetjes, Evy

5 opmerkingen:

 1. Oh wat een mooie kaarten, ze zijn zo anders maar ik ben fan van beide !!!
  Ik kom zeker vaker nog eens kijken, zo veel moois hier ;-)
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je de uitdaging aan bent gegaan. Ik heb ook één keer meegedaan, het is toch wel erg leuk (en ook best spannend :P) om mee te doen! Leuk dat je twee creaties hebt gemaakt. Vooral je eerste vind ik erg leuk, maar de stipjes-achtergrond op de tweede vind ik ook top! Veel plezier met de volgende edities. ;-) Ik heb maandag altijd vrij en dinsdag is een feestdag... dus ik heb lekker lang weekend nu, whiehoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze beide erg leuk. Allebei heel anders maar wel erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie uitwerking , vooral de eerste. Ik heb nog wat rond gekeken en zie ook veel leuks dus ik word ook je nieuwe volger !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind jouw eerste kaart ook het leukst. Het papiertje met de bloemetjes is zo mooi. Je tweede kaart mag er uiteraard ook zijn hoor. Geniet nog van je verlengd weekend! :)

  BeantwoordenVerwijderen