dinsdag 5 mei 2015

You rock!

Hallo allemaal!

Deze week is het een ongelooflijk drukke week op school en ik merk dat knutselen er niet van komt. Thuis bedoel ik dan, want op school is het een en al knutselen wat de klok slaat. Moederdag komt er natuurlijk aan ;-) (ik kan geen sugar scrub meer zien of ruiken!)


Vandaag een kaartje dat ik een keer opnieuw heb moeten maken. De eerste keer trok het op niet veel. Toen had ik het stukje wit veel kleiner gemaakt, zo paste het maar net tussen de groene stroken. Deze keer heb ik het witte stuk even groot gemaakt als de kaart. Werkt veel gemakkelijker! 

Ik heb de prachtige set 'Crazy about you' met bijpassende thinlits gebruikt van SU. Heerlijke set! Lekker veelzijdig! Ik ben alleen een beetje dom geweest bij het plakken van het sentiment. Ik had 'you' al geplakt, en dat was te hoog om er nog een stukje tekst boven te plakken, dan was de kaart uit verhouding. Dus ben ik maar voor rock gegaan, dat kon eronder ;-)

Fijne dag verder!

Evy

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje, super!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms zijn we net even te zuinig hè met papier. Super leuke kaart, goede koop van jou die bloemen! En goed opgelost met de tekst. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk opgelost! Af en toe moet ik ook eens iets verdoezelen op een kaart, meestal een plekje waar ik gesmost heb met lijm. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Evy! Ik vind dat 'rock' vlaggetje juist wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen