maandag 28 december 2015

Idee&Post #11: Merry Christmas!

Hallo allemaal! 

Eerst en vooral : Fijne Feestdagen!

Ik merk dat het al even geleden is dat ik hier wat heb gepost. Maar soms ben je met vanalles bezig en komt het posten op je blog er niet van. Of je maakt veel kaarten en krijgt met dat vreselijke licht niet de kans om ze op foto te zetten voordat ze de deur uit gaan ;-)


Ik dacht gisteravond, laat ik eens kijken wat er nog allemaal qua foto's op mijn pc staat en al wat blogposten klaarzetten. Toen kwam ik uit bij deze serie die ik gemaakt heb met het fantastische pakket van Idee&Post. En ik dacht: post ze maar snel voordat het nieuwjaar is ;-)


De eerste met een zakje "sneeuw".... (die we gelukkig nog niet hebben gehad)


De tweede met een vlaggenslinger gemaakt met rietjes. Ik wist eerst niet wat ik ermee moest doen, maar de inspiratie volgde al snel...En deze heb ik schaamteloos gecased van een kaartje dat ik tegenkwam op Pinterst. Deze kaart namelijk. Als je iets mooi vind, waarom het dan veranderen?


Ik wou zeggen: maak er nog een fijn einde van het jaar van, maar ik zie hier nog enkele kerstkaarten liggen. Ik zal ze maar even posten? 

groetjes, Evy

8 opmerkingen:

 1. Prachtige kaarten heb je gemaakt met het pakket! De laatste kaart is inderdaad geweldig mooi, dus waarom niet...casen??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn gaaf Evy! Fijne jaarwisseling en op naar een creatief 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaartjes heb je gemaakt! Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe kaartjes heb je gemaakt! De eerste twee spreken mij het meeste aan, en ik vind je vlaggetjes lijn met de rietjes een vondst. Erg leuk zeg!
  Fijne jaarwisseling en een goed, creatief nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Evy ik moest zo lachten toen ik je bericht las. Vooral over die kaart die je tegenkwam op Pinterest. Dat maakt toch niets uit? Ik lift me het schompes met alles wat ik tegenkom op Pinterest. Ik roep altijd; "beter goed gejat dan slecht bedacht". Of iets netter: "never change a winning team". En daarnaast ben ik er ook wel achter dat alles al zo ongeveer al een keer is gemaakt. Dus case gewoon als jij dat mooi vindt. Daar is niets mis mee!
  Je kaarten met dit pakket zijn eindeloos mooi. Heel herkenbaar dat slechte licht voor foto's.
  Fijne jaarwisseling; ik hoop ook in 2016 weer veel moois bij jou te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is eigenlijk wel waar ;-) maar ik vind wel dat ik het dan even erbij moet zetten. Ik zoek alleen nog een manier om dat onopvallend te doen....

   Verwijderen