woensdag 30 december 2015

Kerst met SU

Hallo!

Ik kwam nog enkele kerstkaartjes tegen, gemaakt met (vooral) producten van SU, en die wil ik toch nog graag even met jullie delen.


Deze kaart is gebaseerd op een kaartje dat ik eerder maakte, maar ik kreeg toen de opmerking dat het geen typische kerstkleuren waren. (wat weten niet-kaarten-makers nu van trends in kaarten-land?) Dus heb ik het deze keer bij rood, groen en grijs gehouden.  Het stempeltje is niet van SU, maar van Marianne Design.


Deze schudkaart zat meteen in mijn hoofd ;-)
Ik ben hem ondertussen een beetje beu gezien, want ik heb hem x-aantal keer gemaakt als workshop. Voor de duidelijkheid: de workshop geven was wél erg leuk en smaakte naar meer!Bij mijn laatste kaartje heb ik weer een beetje vals gespeeld met het stempeltje, dat is weer van MD, maar die zijn dan ook zooo leuk ;-)
Dit waren toch écht mijn laatste nieuwe kaartjes voor dit jaar.
Morgen ben ik er nog met een overzichtspost.

Tot morgen?

Evy

4 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes Evy! Ben heel benieuwd naar je overzicht! vind ik zo leuk om te bekijken altijd :). fijne jaarwisseling alvast en tot in een creatief 2016! groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een beauties! Ik ben helemaal wég van die shaker kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige en gave kaartjes! Jij ook een gezellige jaarwisseling en veel geluk, gezondheid en creativiteit in 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supersss!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen