maandag 8 februari 2016

Just for you!Hallo allemaal!

Terwijl het hier op het moment een beetje stormt, lig ik nog wat in bed. Dit is namelijk een geplande post en ik heb vakantie, dus ik blijf lekker lang liggen ;-)

Vakantie, dat wil ook zeggen dat ik meer tijd heb om te knutselen. Al heb ik daar de eerste twee dagen nog niet veel van gemerkt. Maar vandaag ga ik echt een berg kaarten maken, ik voel het!


Maar eerst nog dit kaartje van vorige week. Ik was helemaal weg van het dierenprintpapier van SU, maar wist niet of dat wel iets voor op een kaartje zou zijn... Aan de positieve reacties te horen van de mensen die dit kaartje hebben gezien, was mijn aankoop een topidee!

Deze stempel vond ik meteen geweldig. Hij stempelt alleen niet altijd even perfect af, dus ik heb hier en daar zelf wat bijgekleurd met zwarte stiftjes van de Hema. Gelukkig zie je er nauwelijks iets van.

Alle materialen zijn van SU, behalve het touwtje, dat heb ik Bij Oma Dee gekocht. En natuurlijk de zwarte stiftjes van de Hema ;-)

Geniet van vandaag, ik ga dat ook doen,

Evy

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk he, vakantie, wij ook! Geniet er maar van! Je kaartje is super, dit papier is echt gaaf. En dan die mooie, stoere tekst erop, top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker leuk papier, erg geslaagd kaartje! Die stempel is inderdaad ook mooi zeg! Geniet van je knutseltijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha ha het is hier 14.42 uur... ben benieuwd of jij nog steeds in je bed ligt! Je kaartje is in ieder geval weer prachtig. Ik heb deze stempel ook maar weet er niet goed raad mee.. alle inspiratie is welkom. Bedankt! & fijne vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem net op IG en vindt hem super! Mooi ontwerp en die tekststempel vind ik prachtig. Jammer dat hij soms niet volledig stempelt; je ziet niets van het bijwerken. Compliment voor jou:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihihiii, ook ik had de luxe vandaag om iets langer te blijven liggen. En om heel eerlijk te zeggen was dat nog niet zo heel vervelend, met dat barre weertje.
  Dat neemt niet weg dat je ons vandaag toch maar dit waanzinnig leuke kaartje laat zien. Super leuk gemaakt.
  Een fijne vakantie nog, geniet ervan.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart! De stempel is idd erg mooi! Jammer dat hij niet altijd even goed stempelt, maar dat heb je slim opgelost!
  Lieve groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen