zaterdag 23 april 2016

Watercolor Wings #1

Hallo!

Ik weet nog dat ik aan het begin van de week schreef dat ik van plan was om ongelooflijk veel kaartjes te maken tijdens de 2 weken dat ik een stagiaire heb. Helaas lukt het me niet zo goed. Soms gebeuren er ongeplande dingen, zoals je mama die serieuze gezondheidsproblemen krijgt en in het ziekenhuis belandt. De afgelopen week ben ik dan ook mee met haar bezig geweest en stond mijn hoofd niet naar kaartjes maken. Toen ze dinsdagavond ook nog met spoed een zeer ingewikkelde en risicovolle operatie moest ondergaan was de zin me helemaal over. Gelukkig is alles de operatie goed verlopen en kan ze stilaan beginnen te herstellen. Het zal nog wel een tijdje duren voordat ze helemaal de oude is en naar huis mag gaan, maar beetje bij beetje komt ze er wel ;-)De kaarten die ik jullie vandaag wil laten zien, zijn mijn eerste probeersels met de set Watercolor Wings. Hij stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en met de SAB ben ik dan toch maar overstag gegaan ;-)Op de touwtjes en sequins na zijn alle materialen van SU. De laatste twee kaarten zijn zonder tekst. Daar krijg ik de laatste tijd ook wel eens een vraag over. Maar ik vind het persoonlijk nogal moeilijk om kaarten te maken zonder een "wens" erop. Daarom dacht ik ook meteen aan deze set, de vlinder is zo groot dat er niets meer bij hoeft ;-).Ik hoop dat ik dit weekend weer wat kaartjes gemaakt krijg want er zijn nog wat bestellingen en op 1 mei sta ik ook weer eens op een marktje. Gelukkig heb ik ook volgende week nog een stagiaire Dan hoef ik met niet druk te maken over lessen voorbereiden, maar ik kan ik rustig bij mijn mama op bezoek gaan (al is dat beperkt tot een half uur per dag) en kan ik 's avonds nog een beetje knutselen. Mochten jullie me volgende week niet zo veel zien/horen dan weten jullie in ieder geval hoe het komt ;-)

Groetjes,

Evy


7 opmerkingen:

 1. Jeetje. Schrikken zeg van je moeder, heel veel beterschap! Mooie kaarten heb je gemaakt, leuk i.c.m. het vlinder papier ook. Het is een super veelzijdige set, je kunt er net zoals jij hebt gedaan heerlijk mee spelen met verschillende kleuren. Van deze set ga je veel plezier hebben. Ik heb van de week een blanco kaart gemaakt, is bij mij ook veel vraag naar. Ik vind het ook moeilijk hoor! Teksten vullen de lege plekken altijd zo mooi op. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten Evy ! Veel beterschap voor je mama !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw je kaartjes zijn super! Beterschap voor je moeder, jullie hebben een heftige week achter de rug.... Hopelijk gaat jet vanaf nu alleen maar beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie kaartjes! Vooral het kleinste kaartjes vind ik gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jhee dat klinkt als een heftig weekje. Gelukkig gaat het nu de betere kant op met je moeder. Een beterschap-kaartje helpt vast een beetje, vooral als ze zo mooi zijn als deze. Sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap voor je moeder! Je kaarten zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel beterschap voor je moeder, sterkte! Hoop dat ze snel opknapt. Je kaartjes vind ik erg mooi, heb zelf het set ook en ben er nog steeds blij mee. Je hebt mooie kleurencombinaties gemaakt! groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen