maandag 23 januari 2017

Idee&Post #22


Hallo!

Vandaag enkele kaartjes die ik heb gemaakt met oude Idee&Post-pakketten. Ik ben mijn mapje met foto's eens aan het bekijken en kom tot de ontdekking dat ik nog een hoop foto's heb staan die ik nog niet heb laten zien. Daarom vandaag een mix en zo zullen er de komende dagen ook nog enkele volgen ;-)

Het bovenste kaartje is er eentje in herfsttinten. Ik vond het uiltje zo mooi dat ik het niet wou verknippen. Alle materialen komen uit het pakket. Enkel de enameldots komen uit mijn voorraad.


De volgende vind ik erg leuk door de glitterslinger. De Happy Birthday heb ik hier voor de eerste keer gestempeld, daarom dat hij onderaan niet volledig heeft afgedrukt. Zelf vond ik dat wel een leuk effect, dus heb ik het zo gelaten... 
Zo goed als alles komt uit de Idee&Post, enkel de stempels zijn van mFT en de slinger van Action.


De laatste heb ik gemaakt met een superleuke stempelset die ik gewonnen heb met een uitdaging van Bij Oma Dee. Ik heb de ballon vaak gestempeld en daarna ingekleurd op watercolorpapier. De vlaggetjes en tekst komen ook uit die tekst. Het stripje papier is van SU en de randstans is van Marianne Design.4 opmerkingen:

  1. Jij bent goed bezig:) Ik vind ze superleuk. De laatste met die ballonnen is trouwens een favorietje; super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaartjes. De laatste is mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaartjes heb je met het pakket gemaakt!! Je kan zien dat je lekker in de flow zat!

    BeantwoordenVerwijderen