donderdag 6 april 2017

Liftchallenge #113: Shine bright like a diamond!
Hallo allemaal!

Ik vind het heerlijk om twee weekjes vrij te hebben op het moment. Wat genieten van het weer, beetje het huishouden inhalen na de toetsenperiode en natuurlijk ook heerlijk knutselen. Nu kan ik eindelijk eens meedoen aan alle challenges die ik voorbij zie komen ;-) 

Vandaag wil ik dan ook graag meedoen aan de Liftchallenge, daar moet je met geemboste teksten een achtergrond maken en en die inkleuren. Dat is dan ook wat ik gedaan heb... 

De tekst is een stempelset van Marianne Design die met wit embossingpoeder bewerkt heb. De inkt waarmee ik de achtergrond ingekleurd heb komt van Reverse Confetti. Het strookje papier en het zwarte en turquoise cardstock komt uit de vorige color kit van Bij Oma Dee. (net als het zwarte touwtje) De zwarte diamant is er eigenlijk eentje van de Action en die heb ik bewerkt met zwart glitter embossingpoeder van Nuvo. Werkt perfect! Het stukje glittertape komt van bij de Hema.


Zo, dat was mijn kaartje voor vandaag. Ik ga eens rustig aan iets beginnen doen hier in huis. En ondertussen probeer ik "Shine bright like a diamond" van Rihanna uit mijn hoofd te krijgen ;-)

Fijne dag! 

Evy

8 opmerkingen:

 1. Haha, ja ik zat hier ook al te neuriën :-) Erg leuke lift heb je gemaakt, ik vind ook de layout van je kaart erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je veel succes want ik kom er in ieder geval maar niet vanaf ha! Je kaart is tóp! Ik weet wie er gaat winnen:) Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook nog even zeggen dat ik 'm te gek vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo Evy ... deze vind ik MOOI!! Een heel gave lift en erg leuk dat je meedoet met de Liftchallenge!
  En ja dat neuriën herken ik wel. Maar heb het inmiddels niet meer zo vaak als vroeger. Ik floot ook veel, tot ergernis van huisgenoten, geloof niet erg zuiver.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig mooie kaart, echt een topper!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi hi, bedankt, ik heb het liedje nu ook in mijn hoofd! (net als iedereen die deze blogpost leest!) Maar je kaart is geweldig (!!), en ik ben alleen thuis dus kan ongegeneerd lopen zingen vandaag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend gave kaart Evy!! Super gelukt.
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk liedje vind ik dit trouwens, dus No Problem om dit in mijn hoofd te hebben ;-)
  Vind je kaartje echt super gaaf. Mooie lift dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen