donderdag 26 maart 2020

DCL#327 Lente-inspiratie

Hallo allemaal!

Ik vind er helemaal niks aan om steeds binnen te zitten, maar de hele situatie heeft één voordeel: ik kom weer aan knutselen toe!
Nu ik niet kan gaan sporten en het schoolwerk van thuis uit gebeurt blijft er wat tijd over.
En ik merk dat ik mij nog het meeste kan ontspannen door kaartjes te maken, dus doe ik dat!Vandaag wil ik graag deelnemen aan de challenge bij Dutch Card Lovers.
Daar moet je een kaartje maken in lente-thema en je baseren op onderstaande foto.Ik heb me vooral door de kleuren laten inspireren en het bloementhema.
Laatst heb ik mijn allereerste set gekocht van Altenew: Crocus. 
En wat past er beter bij de lente dan krokussen? 
Dus heb ik de achtergrond van mijn kaart bewerkt met een paar kleuren distress-inkt.
Vervolgens met de stempelset verschillende krokussen gemaakt en blaadjes. 
De tekst hoort bij de set, maar had ik misschien beter met andere inkt gestempeld dacht ik achteraf....
Een stukje bakerstwine en enkele sequins maken het helemaal af.En nog eens in close-up....Ik hoop dat jullie er toch ook enkele fijne dagen op hebben zitten?
Hier in België is alles heel rustig, bijna niemand te zien op de straten.
Zelf kom ik ook enkel de deur uit als ik boodschappen moet doen en voor mijn dagelijkse avondwandeling (je moet toch iets van beweging hebben?)

Blijf allemaal veilig en gezond!

groetjes, 

Evy

5 opmerkingen:

 1. Leuk om weer eens een creatie op je blog te zien! Een echt voorjaarskaart heb je gemaakt. Wat zijn die krokussen leuk! Hier speelt het leven zich ook vooral in huis af. Ik hoop dat het niet al te lang gaat duren en ik de kinderen snel weer in mijn klas kan verwelkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie frisse lentekaart Evy!
  Dank je wel voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi lentekaartje. Ik wordt altijd blij van krokusjes. Het zijn echt de aankondigers van de lente! Ik heb na het poetsen vanmiddag lekker met een boek in de tuin kunnen zitten en nog wat geknutseld vandaag. Ondanks de quarantaine eigenlijk een prima dagje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een kaartje om vrolijk van te worden! Heel leuk gedaan met de foto van de challenge. Dankjewel voor het meedoen met ons bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Het levert een mooi kaartje op. Hier kan je vast wel iemand in deze moeilijke tijd mee opvrolijken.

  BeantwoordenVerwijderen