vrijdag 22 juli 2016

Idee|Post #19: vakantie!

Hallo allemaal!

Enkele weken geleden kwam de nieuwe I&P uit en die staat helemaal in het teken van de zomer. 
Er loop momenteel ook een hele leuke challenge waarbij je en ijsje moet verwerken op je kaart. Nu heb ik een tijdje geleden hele leuke stempels gekocht van Laura (wat maakt zij toch een mooie kaarten!), en laat daar nu toch niet een set bij zitten om ijsjes mee te maken? Dus ik moest wel aan de slag ;-)


Een straf was het allesbehalve! De vrolijke kleurtjes van het papier met bijpassende enamel dots combineerden prima met de nieuwe stempelset . Yep, we zijn erg verwend!
Ik heb dan nog een tag erbij gemaakt om het ijsje op te plakken en daar moest natuurlijk een touwtje aan (ook van Bij Oma Dee ;-))Ik hoop dat jullie hem leuk vinden? Vandaag heb ik een uitstapje met mijn mama en zus op het programma staan. Zalig dat ze dat al allemaal terug kan en het blijft steeds beter gaan!
Maar eerst deze voormiddag nog een beetje opruimen in de klas. Ik ben daar de eerste week van de vakantie enthousiast aan begonnen, maar na een paar dagen is het stil gevallen. Nu beginnen ze maandag met poetsen op mijn verdieping, dus ik zal het maar snel/puffend gaan afmaken...

Fijne dag!

Evy8 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk en vrolijk kaartje Evy ! Heel erg leuk papier en toffe stempelset !
  Gelukkig is het vandaag iets frisser zodat het misschien toch wel meevalt om je klasje op te ruimen !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, vrolijke kaart! Fijn weekend! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onwijs leuk je kaart. Dat papiertje is zo super vrolijk, en dit komt weer zo mooi terug in je ijsje. Super leuk dat je meedoet Evy! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke vrolijke zomerse kaart Evy. Ik word er blij van...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrolijk kaartje! Je ijsje is erg leuk gestempeld. Bedankt voor het meedoen aan de challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf! Superleuk voor de challenge; ik krijg gewoon trek in ijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk om te lezen dat je blij bent met de inhoud van deze iDEE&post! En dan ook direct zo een vrolijke kaart maakt met de materialen! Hartelijk dank voor het meedoen aan de challenge van BOD!

  ... en als de temperaturen weer stijgen, ga ik ook een ijsje eten (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag net bij Oma Dee dat je gewonnen had dus ik kom je even op je blog feliciteren! Kan ik meteen al die mooie kaartjes bekijken die ik in mijn vakantie gemist heb. Deze is in ieder geval al supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen