maandag 25 juli 2016

SU Blooms & Wisches #1

Hallo allemaal,

Vandaag een paar kaartjes die ik gemaakt heb met de mooie stempelset Blooms&Wishes. Toen de nieuwe catalogus verscheen was dit de eerste stempelset waarvan ik wist: die moet ik hebben!
Ik ben normaal niet zo bloemetjes-achtig, maar ik zie wel het nut in van zulke sets. Je kan er alle kanten mee op: verjaardag, bedankt, zomaar, thinking of you, condoleance,....


Op het eerste kaartje heb ik een kransje gestempeld (of toch geprobeerd ;-)) De bloemetjes heb ik verhoogd opgeplakt en als hart heb ik een sequin gebruikt. Ik vond de onderkant van de kaart nogal sober (lees saai) en daarom heb ik de basiskaart geëmbost, het witte stukje nog eens afgescheurd en er nog 2 gaatjes in gemaakt en er een touwtje door gebonden. Ik vind het al veel beter....
De tweede kaart vind ik persoonlijk mooier. Ik heb een witte basiskaart gebruikt, daarop een laag perfect plum die ik heb bestempeld met een klein stempeltje uit de set in dezelfde kleur. Dat geeft net dat beetje extra vind ik. de witte laag er bovenop is bestempeld met alle nieuwe kleuren van SU, behalve de blauwe want dat zou het een beetje te bont maken. Ik heb nog een banner toegevoegd en enkele sequins uit mijn voorraad. 


Deze week ga ik weer aardig aan de slag op kaarten-maak-gebied. Ik sta deze zomer 3 keer op een marktje in Hasselt. De eerste keer is al achter de rug, maar viel wat tegen. De mensen vinden alles heel erg mooi, maar kopen... Ik denk dat dat misschien komt doordat er een beetje verderop ook een vrouw staat met kaartjes. Het type dubbelgevouwen blad papier met een 3D prentje erop en een gouden stickertje. Zij verkoopt haar kaarten aan €1, ik vraag het dubbele. De keuze is voor vele mensen snel gemaakt... Iemand marketing-tips voor mij? ;-)

groetjes,

Evy

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten! Ik vind het kransje echt prachtig maar de onderste ook heel mooi. Ik vraag 1.50 voor mijn kaarten en verkoop ook niet altijd veel hoor. DUs het is ook hopen dat die mevrouw er de volgende keer er niet staat Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten Evy, zo zomers in deze kleuren! Ik zou de prijs voor je kaarten zeker niet verlagen, maar misschien kun je een leuke aanbieding maken, bv bij het kopen van 4 kaarten krijg je de 5e gratis of iets dergelijks?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is exact wat ik van plan ben ;-) misschien moet ik dan wel een iets grotere keuze/voorraad voorzien, want 40 kaarten op voorraad zou zo'n geweldige actie wel eens het slachtoffer kunnen zijn van z'n eigen succes 😂

   Verwijderen
 3. Ze zijn prachtig je kaarten!!
  Succes met de verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Evy ze zijn prachtig. Hou vast aan je prijs; je levert kwaliteit. In iedere kaart zit niet alleen materiaal maar ook tijd en aandacht met oog voor detail. Misschien om bij 3 kaartjes een klein tagje te doen; als extraatje. Die kan je snel maken met mooi stempelwerk waar jij echt heel goed in bent. Maar zeker niet zakken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten!! Ik ben dol op bloemenkaarten en moet mezelf altijd weerhouden teveel bloemenstempels te kopen. De marktjes zullen inmiddels wel voorbij zijn, ik hoop dat je flink verkocht hebt. Ik heb geen tips voor je, ben zelf heel slecht in het verkopen van mijn kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen