maandag 29 augustus 2016

SU Made with love

Hallo allemaal!

Mijn vakantie zit er weer bijna op, donderdag begint de school terug, dus wordt het ook tijd om de draad van het bloggen weer terug op te pikken. Ik neem me altijd voor om dat tijdens de vakantie ook te doen, maar de ervaring leert me dat dat toch niet lukt ;-)


Vandaag 2 geboortekaartjes die ik gemaakt heb met de stempelset van SU. Voor de "waterverfachtergrond" heb ik een vel cellofaan genomen (om schudkaarten mee te maken), er inkt op gedaan en water en dan het op het witte vel 'gegooid' en ermee gespeeld tot ik spetters had in verschillende tinten.


Meteen ook een meisjesversie gemaakt. Het rompertje heb ik met clear embossing poeder geëmbosst en daarna ingekleurd. Het tekstje is er eentje van  Amy Design en een echt koopje voor €1,95 ;-)
Ik vond het wel handig dat er niet duidelijk geboorte op de kaartjes stond. En ik had gelijk want ze werden gekocht voor een doopsel....


Veel plezier allemaal! Ik heb vandaag opendeurdag en dat is toch altijd een beetje spannend ;-)


Groetjes, Evy

6 opmerkingen:

 1. Geweldig gedaan, super mooie achtergronden. En het tekstje is inderdaad super geschikt voor een doopsel! Mooie kleurtjes ook die je hebt gebruikt. Succes met de opendeurdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt! Heel leuk met die tekst ook Liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtkaartjes heb je gemaakt! Hier nog een week vakantie,. Indrdaad maar weer eens wat schoolwerk op gaan pakken. Geniet nog ff van de vrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt 2 waanzinnig leuke kaartjes gemaakt. Prachtig, hoe je de achtergrond hebt gemaakt. Lekker kliederen met verf. Ik vind de tekst ook zo leuk.
  Heel veel suc-6, en veel plezier met het nieuwe schooljaar.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, leuk techniekje is dat he!! Vin dik ook zo leuk, en je kan er zoveel verschillende dingen mee maken. je kaartjes vind ik super tof.
  Hier begint het 'gewone' leven ook weer...werkze maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen